Alla inlägg under december 2008

Av Aggiator - 29 december 2008 16:57


Bästa IT support!

Jag behöver er hjälp.


Det är så att förra året uppgraderade jag från Pojkvän 5.0 till Man 1.0 Då märkte jag en prestandafösämring i blommor- och smyckeprogrammen som fungerade allldeles utmärkt under Pojkvän 5.0
Dessutom så avinstallerade man 1.0 massor av värdefulla program, som t.ex Romans 9.9, Restaurangmiddag 9.8 Istället installerades oönskade program som Tipsextra 5.0, Sportnytt 3.0 Konversation 8.0 fungerar inte längre och Husstädning 2.6 kraschar helt enkelt systemet. Jag har försökt köra Tjata 5.3 för att fixa problemen, men det hjälper inte. Vad ska jag göra.


Tack på förhand.
"Från desperat."Svar från IT-support:

Bästa desperat


För det första, kom ihåg att Pojkvän 5.0 är underhållsprogram, medan Man 1.0 är ett operativsystem. Försök att köra kommandot c:\JAG TRODDE DU ÄLSKADE MIG och installera tårar 6.2 Man 1.0 kommer då automatiskt att köra programmet Skuldkänslor 3.0 och Blommor 7.0 Men kom ihåg, det går inte att köra kommandot c:\ JAG TRODDE ATT DU ÄLSKADE MIG i tid och otid och var även mycket försiktig med att köra Tjata 5.3 För alltför flitigt användande av ovanstående kommando samt av Tjata 5.3 kan orsaka att man 1.0 installerar tystnad 2.5, samt Happy Hour 7.0 och Öl 6.1 Öl. 6.1 är i sin tur ett mycket dåligt program som skapar snarkar högt-wav-filer på större delen av hårddisken. Och kom ihåg! Vad du än gör, installera inte heller Svärmor 1.0 och försök inte att installera ett annat pojkvänsprogram! Dessa program stöds inte och kommer att krascha MAN.1.0


För att summera så är MAN 1.0 ett bra och tryggt program som kan ge dig mycket på lite sikt, men det har ett begränsat minne, och tar lite tid på sig för att lära sig nya funktioner. Du bör inte avinstallera Man 1.0 eftersom du då därmed avlägsnar minst 50 procent av systemresurserna och gör datorn väldigt ostabil. Om du ändå skulle få för dig att avinstallera Man 1.0, så måste du omedelbart installera Pojkvän 6.0 med tillhörande underprogram såsom Hög lön 4.5 och Pengar på banken 7.6 Men Pojkvän 6.0 med dessa tillhörande underprogram kan vara svårt att få tag på tillräckligt snabbt. Och det är stor risk att datorn hinner krascha helt innan dess och aldrig mera bli sig lik igen. Det räcker alltså inte längre med att bara installera Pojkvän 6.0 även om Romans 9.9 och Restaurangmiddag 9.8 skulle följa med.

Vi rekomenderar alltså att du behåller Man 1.0 och försöker anpassa dig därefter. Du kan dock överväga att kanske köpa lite extra-utrustning för att öka prestandan. Personligen rekommderar jag Varm mat 3.0, Städat och fint 5.5 och Sexiga damunderkläder 6.9


Lycka till.

IT-supporten


ANNONS
Av Aggiator - 28 december 2008 14:48


Nu sitter jag här och funder lite över julhelgens TV-program.

Varför består julen av så många reprisprogram?

Är det för att det skapar trygghet i vårt julfirande eller för att vi egentligen inte ska titta så mycket på TV, utan umgås mer med nära och kära?


Alltså Kalle Anka på julafton är okej, honom har man vuxit upp med. Karl-Bertil Jonsson julafton likaså helt okej. Några julfilmer, dvs filmer med jultema kan det vara. Men det är inte speciellt kul tycker jag att se samma filmer varje år. Finns det inga nya? Eller det görs kanske inga nya julfilmer nuförtiden? Eller är alla nya filmer såå dyra så att televisionen inte har råd att visa dem?


På tal om det här med tryggheten att traditionsenligt titta på samma gamla julfilmer varje år, så gör det mig bara så trött. Trött på att titta på dem eftersom de känns helt meningslösa att titta på. Och att de flesta är såå fruktansvärt sockersöta gör det hela inte ett spår bättre. Sensmoralen i alla dessa filmer verkar vara att du behöver inte bry dig ett skit om din nästa under hela året, men när julen kommer då måste du bara bry dig eftersom julens snällhetsbudskap bara kräver det. Och det påverkar samvetet hos den stygge att bli snäll över julen - För det är ju ändå Jul!


Är det bara jag som tycker så här om julprogrammen?


Jag vill inte klaga på julhelgen som sådan eller julens budskap. Julen är för mig en fin högtid. Framför allt är den barnens högtid. Men den föregås också av en stressig tid innan julen börjar. När så vi då är där mitt i högtiden, kan vi väl få koppla av med lite fina, nya och inspirerande TV-program också, inte bara gammal skåpmat.
ANNONS
Av Aggiator - 23 december 2008 20:53


Idag är det lillejulafton och som sig bör har jag/vi klätt granen,

med kulor i rött, gul/guld och vitt.

Dvs. i traditionella färgerAv Aggiator - 23 december 2008 20:05Igår var det Body Balance som vann.

Jag tänkte att det skulle vara mildare för min andning

än vad Yoganandningen är.


Jag har fortfarande hosta kvar efter min förkylning.

Det gick i alla fall bra på träningen

fast jag tycker att jag har blivit lite hostigare idag.

Skönt ändå att komma igång med träningen igen.


Men någonting säger mig att det kommer att bli

lite si och så med den biten

nu under helgdagarna.


Av Aggiator - 21 december 2008 11:38


Förutom 4:e advent är det också vintersolståndet idag. Den längsta natten, årets mörkaste dag. Mörkare än så här blir det inte för efter i natt är vi åter på väg mot ljuset.


I Stockholm erbjuds man att fira vintersolståndet med yoga och stämsång, med hjälp av Vintersolståndsyoga, en typ av kundaliniyoga.  För att ära tidpunkten – övergången mellan mörker och ljus – kommer övningarna att fokusera mycket på balansen i polariteten mellan det flödande och stabila i oss.


Kanske något för alla Yoga-intresserade att prova på. Med lite god vilja skulle man kunna göra detta hemma själv. Då givetvis med fokus på yogans balansövningar. Det behöver inte vara kundaliniyoga, utan vilken yoga som helst borde gå bra, balansövningarna finns ju i all yoga.


Synd bara att jag ska jobba. Jag vet inte om jag hinner själv. Men håll med om att det är en fin "träningsritual" för vintersolståndet :-)


Av Aggiator - 21 december 2008 11:11Tänder 4:e ljuset idag.

Bara ett par dagar kvar till julafton.

Av Aggiator - 18 december 2008 17:07


Gör tovade julgranskulor http://www.hemmetsjournal.se//jul/Webb-tv/

Hemmets Journals handarbetsredaktör Katarina Dock och Frida Börjeson lär dig hur du tovar en fin julgranskula av ull.


Det såg lätt och kul ut.

Men nog inget jag hinner fixa i år.

Fast det kommer flera jular ...........


Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Gästboken

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Följ bloggen

Följ Aggiator´s blogg med Blogkeen
Följ Aggiator´s blogg med Bloglovin'

RSS

Besöksstatistik

Klockan är ...

Dagens Namn

Fråga mig

0 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se