Alla inlägg under december 2008

Av Aggiator - 3 december 2008 00:13


Jag har varit på Yoga idag och slutar med att tacka mig för det.


NAMASTE

och

God Natt


ANNONS
Av Aggiator - 3 december 2008 00:01


Nej jag förstår ingenting av polisens arbete…..?


Var 4:e dödsolycka orsakas av alkohol och polisen ska se till att stoppa förarna från att köra onyktra ……… men gör precis tvärt om !?!

 

Det visar sig att det är antalet blås-tester som är det viktigaste med polisernas jobb. Dessa genomförs också på tider när chansen att hitta en rattonykter förare är som minst………..

 

Vad ska man säga om detta. Är det detta vi alla betalar skatt till !!!


Citerar här en anonym polisman från aftonbladets sajt 

"Det är frustrerande att statistiken helt och hållet styr. Hos oss är det bestämt att om vi måste välja mellan verksamheten och ekonomin så ska ekonomin alltid gå före. Följden av detta blev till exempel att vi inte kunde ta fast en notorisk rattfyllerist eftersom vi blev beordrade att åka hem för att de skulle slippa betala övertid. Det är jättejobbigt och energislukande att jobba under sådana förhållanden.”


Jag vill inte möta någon rattfyllerist när jag är ute och kör. Men polisens statistik är tydligen viktigare än att stoppa dessa rattfyllerister innan en olycka händer. Klart att det kostar pengar att göra kontroller. Men att kontrollera när det inte behövs känns mer som att slänga pengarna i sjön...........


Läs mera här:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3899166.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3904675.ab


ANNONS
Av Aggiator - 2 december 2008 22:53


Vill du vara trendig ska det vara vitt pynt i år.


Det är mycket i just vitt, silver och ljusa färger i årets julpynt. Matchas med lila, bordeaux och blått eftersom det är färger som synts i höstens mode. Gärna mycket utebelysning typ amerikanskt. En vit plastgran är nog det trendigaste man kan komma, om det sedan är snyggt får var och en själva bestämma. Det får även gärna vara mycket utebelysning, lite typ amerikanskt med många ljusslingor och stora adventsstjärnor i vitt i fönstren.


Men det traditionella färgen röd går också bra. Med traditionelt julpynt och hemslöjd för den som är lagt åt det hållet.


Jag tror att jag är den traditionella typen, så jag väljer rött och vitt som vanligt med lite inslag av guld i min gran. Jag läser att vi gärna väljer traditionelt i orostider för att vi då påminns om barndommens jular. Min jul är alltid tratitonell, fast det kan ibland smyga in lite trend också. Jag undrar också om svart är ute igen? Har inte sett något om det. Jag tror att det fortfarande finns svarta stjärnor ute. Eller är det "left overs" kanske.


Jultomtar gillar nog alla att pynta med.  Men jag läser att Åhlens tror på julpynt i form av olika djurfigurer. Tomtar, grisar och renar har kompletterats med ugglor, sälar och flamingos. Fast jag föredrar ändå tomtar, är det jul så är det.Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Gästboken

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Följ bloggen

Följ Aggiator´s blogg med Blogkeen
Följ Aggiator´s blogg med Bloglovin'

RSS

Besöksstatistik

Klockan är ...

Dagens Namn

Fråga mig

0 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se