Alla inlägg under januari 2009

Av Aggiator - 24 januari 2009 20:34


Igår gjorde jag inte så mycket. Ju visst en hel del dataunderhåll av datorn här hemma blev det, det måste tyvärr göras det också *suck* men inte mycket mera av det. Alltså en ganska lat eftermiddag.


Kvällen tillbringades framför TV:n, såg först "På spåret" och sedan filmen "Inte utan min dotter". Handling: År 1984 tog Betty Mahmoodys man med sig familjen till hans hemland Iran. Men det slutar med att han bestämmer sig för att stanna - och plötsligt är Betty en fånge utan några som helst rättigheter som kvinna. Filmen är baserad på Betty Mahmoodys bok om sin flykt med dottern från Iran hem till USA ...En sann och bra film (och bok) ................ Ja, efter det, var det dax att lägga sig och sova.

_____________________________________


Jag brukar inte titta så mycket på TV så igår blir nästan ett litet undantag.

Men jag måste erkänna att även idag har jag suttit framför TV:n. Såg filmen "Blodröd sol" på Dvd med maken i eftermiddags.


Så här står det på baksidan av Dvd: Denna "smarta, fängslande och elektriskt laddade" triller (Joanna Langfield, The Movie Minute) bygger på Michael Crichtons provocerande bestseller, och är lika underhållande som tankeväckande. En sambandsofficer (SNIPES) får till uppgift att utreda mordet på en call-girl i styrelserummet på ett japanskt bolag. Till sin hjälp får han en detektiv som har ovanligt mycket kännedom om japansk kultur (CONNERY). För att lösa mordgåtan måste de båda männen bege sig in i en undre "skuggvärld" av futuristisk teknologi, gamla sedvänjor och förvirrande lojaliteter.


Om den var bra? Ja det var den, men inte helt lätt att följa med i. Slutet ska jag inte avslöja, men kan väl säga så mycket att lösningen på dramat inte blir riktigt vad man förväntar sig.


ANNONS
Av Aggiator - 23 januari 2009 19:04


Något att slappna av, meditera till eller bara lyssna på.

"OM Namah Shivaya Gurave — "I bow to the goodness within myself, known as Lord Shiva, who is the true teacher…" This phrase begins a chant that Yogis and meditation practitioners from all over the globe sing as a prayer to invoke Grace, and blessings on their practices.


Låt nr 4: Presence användes som avslappningsmusik

till BodyBalance pass nr 41

så ni som har tränat på det passet känner säkert igen den.


Klicka på länken nedan  -----------------;-)---------------------  Lyssna och njut!!!
Free music - Invocation
ANNONS
Av Aggiator - 22 januari 2009 22:49


Kolla in!

Än så är det långt till vår .... men jag hittade vårens majblomma här.Av Aggiator - 22 januari 2009 21:38


För ett par dagar sedan var jag på ett Yogalates-pass. För er som inte vet vad yogalates är kan jag förklara att det är en mix av både yoga och pilates i samma pass. Jag har tränat yoga i några år, för att sedan testa pilates i ca 1 1/2 år, för att nu vara tillbaka på yogan. Yogan är det jag gillar bäst. Men jag tror att yoga och pilates kompletterar varandra så jag tänkte att det nog inte är helt fel att gå på yogalates ibland.

 

Det som jag tycker är svårast är att hålla reda på andningen. I yogan andas man, oftast, in uppåt i rörelsen och ut nedåt i rörelsen. Men i pilates gör man precis tvärt om. Där andas man, oftast, in neråt och ut uppåt. Men det blir nog en vana att skifta andning tror jag. Nu när jag har varit mycket på yoga så vill jag gärna andas som i yogan, men när jag gick från pilates till yoga var andningen också lite jobbig till en början. Allt ska ha sin tid. Sedan ska magen vara riktigt spänd hela tiden i pilates, här är det mycket core-träning. Det är bra för lilla runda magen min. *ler*


Av Aggiator - 22 januari 2009 19:58


Hum .... mina försök att skriva inlägg bara försvinner ut i cyberspace, för inte stannar de kvar här inte...... tredje försöket gillt nu ..... stannar detta så får jag skriva om inlägget på nytt .... pust o stön.   :-(


Av Aggiator - 20 januari 2009 18:53


.... men inte för några bränder.  Utan för stöld, förgripelse mot tjänsteman och hot mot tjänsteman. Han har tidigare även erkänt ett fall av narkotikabrott. Eftersom han har en villkorlig frigivning från ett treårigt fängelsestraff sedan tidigare backas det även på med tre månader för detta på staffet. Det ger alltså sammanlagt åtta månader i fängelse, minus de veckor han suttit häktad.


Om han nu är skyldig till bränderna så är det bra att han befinner sig i fängelse några månader fram. Det har ju faktiskt varit lugnt och skönt utan några anlagda bränder under tiden som han har sutit i häktet och det kan man fundera lite på varför det har varit så, om han nu skulle vara oskyldig, menar jag. Börjar det brinna när han muckar från fängelset så är väl saken klar, fast det då inte går att bevisa. Alla är oskyldiga i vårt rättsystem även om vi är skyldiga tills motsattsen bevisas hur uppenbart det än tycks vara.

Jag tror vad jag tror. Vad tror ni som läser detta?


Läs här i Ystad AllehandaSydsvenskan och DN.


Av Aggiator - 20 januari 2009 12:16


Då var det dax igen med ett klokt ord att tänka på.


Jag vet vad jag flyr ifrån,men inte

vad jag söker efter.

Michel de MontaigneAv Aggiator - 19 januari 2009 11:28


Enligt SalongK.se är det helt rätt med ett ofärdigt resultat på ögon-makeupen i vår. 


Gör så här när du lägger din makeup:
Måla en tunn v-formad linje med din eyeliner längs med övre och undre ögonfransraden. Börja och sluta vid pupillen för bästa resultat. Arbeta ihop linjerna i ögonvrån med fingret eller tops för en snygg övergång och arbeta på samma sätt med hela konturen om ett mildare resultat önskas.

Avsluta med ögonfransböjare och mascara.


Kolla också SalongK´s egen lista där de visar sina eyeliner-favoriter i ett  bildspecial.


Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Gästboken

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Följ bloggen

Följ Aggiator´s blogg med Blogkeen
Följ Aggiator´s blogg med Bloglovin'

RSS

Besöksstatistik

Klockan är ...

Dagens Namn

Fråga mig

0 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se