Alla inlägg under mars 2009

Av Aggiator - 12 mars 2009 20:19
   Välj ett lugnt ställe ---  Sätt dig bekvämt  --- Klicka igång inslaget.


Jag tänkte att jag skulle prova. Eftersom jag tror på att hypnos kan fungera så ska det bli spännande..... Men jag får nog återkomma till detta, för att så fort jag klickar igång inslaget så blir jag störd. Telefonen har redan hunnit ringa två gånger. Men jag ska prova så fort jag får möjlighet till lite lugn och ro och återkommer då med hur det fungerade på mig.


Testa gärna själva så länge .......men det följer med en varning också.

 Eller läs mera här om hypnos.


ANNONS
Av Aggiator - 11 mars 2009 17:37


"Jag tror nu att människan är ur stånd att välja och att hon i

sitt handlande alltid ger vika för den starkaste frestelsen"


André Gide


ANNONS
Av Aggiator - 11 mars 2009 17:30


var Yogalates, och det kändes faktiskt mycket bra igår.Av Aggiator - 9 mars 2009 22:58


I vår ska jeansen vara trendigt trasiga eller snyggt utsvängda eller härligt mönstrade eller äkta blå klassiker, med andra ord får man vlja fritt.

Dvs. alla trasiga eller utsvängda modellen står högt i trendkurs.


Kolla in alla vårens jeans i bildspecialen:

Trendigt trasiga

Utsvängda snyggingar

Mönstrade favoriter

Äkta blå klassiker 


För att framhäva rumpan bör man satsa på en tajt modell med lägre midja. Mindre fickor, speciellt om de sitter lite längre ner på rumpan ger också en förstorande effekt


För att platta till rumpan välj högre midja. Fickorna får inte vara för små och de bör sitta ganska mitt på baken.


En hög midja förlänger benen, välj här en tajtare modell i mörkare tvättar.


För att få smalare lår ska man använda sig av mörkare tvättar. En smalare bootcut kan vara något att satsa på. Centrerade slitningar mitt på låret skapar också en illusion av smalare lår.Av Aggiator - 7 mars 2009 22:47


Ett regelbundet sexliv boostar ditt immunförsvar, motverkar cancer och kan dessutom göra dig snyggare. Detta är vad som påstås:


  • Du får färre förkylningar
  • Det motverkar cancer
  • Du sover bättre
  • Du ser yngre ut

Vad säger ni om detta?

Kanske värt att prova *skrattar*

Det verkar då vara mer nöje än besvär.

Av Aggiator - 7 mars 2009 21:12


Nasa har skjutit upp ett teleskop, Kepler-teleskopet, utan problem strax förre klockan 06.00 svensk tid idag. Teleskopet ska nu först genomgå en 60 dagar lång testperiod där alla system ska kontrolleras, för att sedan söka efter jordliknande planeter i ett över tre år långt projekt.

 

Det är spännande, även om man såklart kan diskuterar om det verkligen är värt kostnaden i dagens kristider. Hela projektet kostar omkring 5,5 miljarder kronor och teleskopet har uppkallats efter den tyske astronomen Johannes Kepler som levde1571-1630. Kepler låg bland annat bakom de lagar som beskriver himlakropparnas rörelser. Mer fakta.


                                     ------------------------------------


Samtidigt har brittiska forskare börjat ta sig ned genom ett tre kilometer tjockt istäcke på Antarktis i jakten på liv. Liv som kan ha utvecklats ostört från allt annat på jorden i närmare två miljoner år.


Tre kilometer ner, inbäddad i isen, finns en sjö, Lake Ellsworth, där forskarna hoppas finna livsformer som bildats för mellan 400.000 till två miljoner år sedan. Lake Ellsworth tros vara 10 kilometer lång och 90 meter djup med en botten täckt av sediment. Att det över huvud taget kan finnas flytande vatten under isen beror bland annat på värmen från jordskorpan under. Vattentemperaturen ligger mellan 0 och 1 minusgrad. Det är en mörk, kall plats som har förseglats mot omvärlden och den innehåller troligen unika livsformer, säger en av forskarna, professor Martin Siegert från universitetet i Edinburgh, till The Independent.

Även detta låter mycket intressant. Vår jord består av massor med outforskat vatten. Kanske finns svaret på evolutionen och vår egen utveckling just här? Jag tror att våra outforskade hav och "sjöar", dvs platser som denna sjö, kan tala om mycket vår egen planets utvecklig och framtid.

Av Aggiator - 5 mars 2009 17:46


Idag har ytterligare en av bilindustrins underleverantörer dragits med i fallet. Enligt Plastal vd och koncernchef för moderbolaget Plastal Holding AB. har de kämpat länge men säger - Idag har vårt sista försök misslyckats. Moderbolaget är insolvent och måste därför ansöka om konkurs.


Plastal AB i Simrishamn har begärts i konkurs. Företagets kommunikationschef Tunde Oyedeji bekräftar detta vid lunchtid idag. Konkursansökan lämnades på torsdagen in till Mölndals Tingsrätt. Anledningen till styrelsens beslut om konkurs är en akut likviditetskris.


Sven åke Berglie, vd för underleverantörernas organisation Fordons-komponentgruppen, säger i en artikel om krisen, att han är starkt kritisk till regeringens agerande vad det gäller krisen i fordonsindustrin. Handlingsbristen från våra politiker är förvånande, tycker han.


Vad gör arbetsmarknadsminister Sven Otto Littorin och näringsminister Maud Olofsson åt krisen? Är det inte dax att agera nu! Öppna ögonen Maud och Sven Otto, innan hela Sverige går i konkurs!


Hur vår regering fortfarande kan ha Svenska folkets

 förtroende är för mig en gåta.


läs även.... plastal-holding-i-konkurs

manga-underleverantorer-illa-ute

Krisen_inom_bilindustrin

Simrishamn

150-i-skane-berors-av-plastal-konkurs

plastal varslar 90 personer

Plastal i Simrishamn varslar 60 personer

plastal  varslar 25 anställda

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17 18
19
20
21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Gästboken

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Följ bloggen

Följ Aggiator´s blogg med Blogkeen
Följ Aggiator´s blogg med Bloglovin'

RSS

Besöksstatistik

Klockan är ...

Dagens Namn

Fråga mig

0 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se