Alla inlägg under april 2009

Av Aggiator - 10 april 2009 22:42


Du behöver inte lägga dig under kniven för att få pigga ögon. Det finns fler alternativ, både produkter och enkla knep som effektivt ger svullna och mörka ögon ett fräschare intryck ... läser jag.


Att mörka ringar enbart beror på dålig sömn är en myt ... skönt att läsa.

  • För att behandla mörka ringar kyler man blodkärlen så att de drar ihop sig och ser mindre ut.
  • Det finns också Gelé som slipar bort mörka påsar
  • Behandling med Infraröd laserstråle
  • Hollywoodprodukten som fungerar för stjärnorna Fem minuter är allt som krävs för att ge den ömtåliga huden kring ögonen ett märkbart yngre och friskare utseende med denna produkten, uppblöta Chitosan- kuddarna som består av ett effektivt extrakt som av ämnen som gör huden fastare..
  • Behandling som sker under en ljusskärm med infrarött ljus som ska göra huden mer spänstig.
  • Eller också kan man helt enkelt använda AHA-syra om påsarna under ögonen beror på förslappad hud som då stramas upp.

Läs mer här ....


Själv tycker jag inte att jag har hittat något som fungerar riktigt, riktigt bra ännu och som är överkomligt till ett rimligt pris. Kanske fungerar något av ovanstående tips, det är i alla fall vad som utlovas att de ska göra. Gelén är nog det som jag skulle välja i så fall. Men jag har väldigt svårt att tro på alla underkurer. Kostnaden 550 kronor för 15 ml är dyrt men ändå överkomligt. Jag skulle kanske fundera på det ... Någon som har något annat knep på lager att dela med sig av?


ANNONS
Av Aggiator - 7 april 2009 23:00


Vad det gäller "Wanja-gate" så håller jag helt med den kommentaren som jag fick här. Problemet är bara hur man protesterar mot allt som är fel i dagens samhälle på ett sätt så att man når ut med sin åsikt. Här kan bloggen vara ett bra hjälpmedel för att få ut sin röst tänker jag.


Jag hoppas dock inte att Wanja Lundby-Wedin skandalen lägger sig för snabbt nu, för då kan hela LO-världen återgå till sitt korrupta sätt. Jag vill inte att bloggosfären jagar ihjäl Wanja men jag vill visa att vi i bloggosfären inte glömmer hennes svek så lätt heller. För det är just det som alla tror ska hända, just att skandalen lägger sig och att vårt minne bleknar. Vilket jag inte vill ska hända .... Så lätt kommer man inte undan folkets röst.
ANNONS
Av Aggiator - 7 april 2009 22:17


 ... blev som vanligt Yogalates, med en skön avslappning i död

man ställning sist i passet. Skönt och Namasté till mig.


Av Aggiator - 6 april 2009 23:05


”Antipiratbyrån kan ha begått dataintrång”

Infiltratörer, svarta pengar, bevisprovokation, hemliga metoder och dataintrång är vardag för många underrättelseorganisationer. Nu också för upphovsrättsindustrin, skriver säkerhetskonsult André Rickardsson i ett debattinlägg på SvD Brännpunkt


Här står det om möjligheten att antipiratbyrån troligtvis begått ett brott för att bevaka sina rättigheter. Från ett laglöst samhälle till ett annat. Inte är det väl så det ska bli nu när Ipred är införd.


Av Aggiator - 6 april 2009 22:02


Wanja Lundby-Wedin sitter kvar på LO-tronen

Samtliga medlemsförbund har uttalat sitt fortsatta stöd för henne som ordförande. Vid Wanjas sida hade hon Stefan Löfven, ordförande för IF Metall och Kommunals ordförande Ylva Thörn  

Men Sekos ordförande Janne Rudén tycker att hon borde ha avgått.
- Vi har tyckt att det vore den bästa lösningen, säger han.
Ändå valde Rudén att böja sig för majoriteten


Vi är helt överens i styrelsen att Wanja ska vara kvar. Wanja är en bra ordförande och det vore fel att hon skulle lämna av de här orsakerna, säger Stefan Löfven, ordförande för IF Metall.

Till de medlemmar som velat se Wanja Lundby-Wedins avgång säger Stefan Löfven:

Vi tar den upprördheten på största allvar. Vi kommer att vara ute och diskutera den. När man möter medlemmar och ger en annan bild än medierna blir det också en annan bild av det hela. Det är viktigt att vi tar det på största allvar.


Lundby-Wedin säger att hon är en tillgång för LO, men medger att förtroendet för henne är rubbat efter AMF-skandalen.

_ _ _ _ _ _


Men Wanja, varken du eller någon av LO-rörelsens toppar har fattat att LO:s medlemmar inte vill att du jobbar kvar för dem. Hur kan du då bli en tillgång för LO. Eller är det kanske snarare så att LO skiter totalt i sina medlemmar. Wanja Lundby-Wedin och LO-förbundet säger sig jobba för sina medlemmar, men de skiter högakningsfullt i vad deras medlemmar tycker.


 Eller är det så att stackars Wanja har blivit förd bakom ljuset. Och nu ska allt ställas till rätta bara de får ut och prata om den rätta bilden för medlemmarna, så att vi slutar tro på medias förljugna bild av "Wanja-gate"


Det är en skandal och ett svek med folket, mot LO:s medlemmar inse att du inte har vårt förtroende längre Wanja. Förtroende är något som man får när man förtjänar det. Nej, Wanja borde ta sig samman, följa folkets röst, och avgå genast och frivilligt.


Av Aggiator - 4 april 2009 21:24


Nu tycker även Mona Sahlin att Wanja Lundby-Wedin bör avgå från AMF:s styrelse.


"Grattis Mona, har du öppnat ögonen nu."


- Hon har ett ansvar som en del i styrelsen för det som hänt. En styrelse har alltid ett ansvar, säger Mona Sahlin.

Men kanske är Monas viktigaste argument hon tror att AMF-debatten kan vara en av orsakerna till att Socialdemokraterna nu förlorat väljarnas stöd.


Hur det nu är med det så är det inte helt otroligt, eftersom Mona har hållit Wanja bak ryggen. Det visar i så fall bara att det svenska folket inte är så dumma som de vid makten tycks tro. Men Wanja Lundby-Wedin hon klarar sig ändå eftersom ......


På frågan om Lundby-Wedin kan jobba kvar som ordförande i LO säger Sahlin:

- Det är inte min sak att varken tillsätta eller avsätta ordföranden i LO.

Till Sveriges radio Uppland säger partiledaren:

Jag tycker att det är mycket som talar för att Wanja Lundby-Wedin bör lämna AMF:s styrelse just för att kunna koncentrera sig på att bygga upp förtroendet för LO, och också att kunna ha en strategi för hur LO ska nyttja sitt styrelsearbete för att komma åt girighet, säger Sahlin till SR Uppland.


Va, ska Wanja Lundy-Wedin arbeta med att bygga upp förtroendet för LO!?! ..... *LOL* ......Är hon verkligen den rätta till det. Har Wanja Lundby-Wedin Svenska folkets stöd? Nej, jag uppfattar inte att hon har det. Jag anser att hon har gjort bort sig totalt, saknar moral och etik och skall avgå både från AMF:s styrelse och från sin post som LO ordförande. Så tycker folket och så tycker jag .... så jag säger detta igen ....


AVGÅ ... även som LO-ordförande Wanja Lundby-Wedin !!!!!


Av Aggiator - 4 april 2009 18:40


Kolla här ... för lite nostalgiska bilder på operativsystem genom åren.


Nio stycken operativsystem vi minns och lämnat bakom oss.

Kanske lite att ta i. Många visste jag inte ens om att de funnits men ...


Själv har jag haft Amigan och sorterat allt i mina byrålåder.

Det var innan PC-mapparna gjorde entré i mitt liv.


Av Aggiator - 3 april 2009 20:59


Glas-larmen i vår mat fortsätter att dugga tätt. Förutom i kyckling har glas hittats i korv, pyttipanna och köttfärs. Nu samarbetar handel och polis för att få ett slut på glassabotagen. I krismötet diskuterades hur butikskedjorna tillsammans med branschorganisationer, företag och polis ska samarbeta kring glaslarmen som skakat Sverige.


Fortfarande är det okänt vad som ligger bakom glasattackerna. Polisen hänvisar till förundersökningssekretess. På Svensk Handel vet man inte heller.

– Det är inte klokt. Det går inte att utesluta någon del av kedjan. Det pangade till, sedan har det bara spridit sig mer och mer, säger Malmlund.

Rikspolisstyrelsen bistår nu de lokala polisdistrikten med ett team på fyra till fem personer som kommer att arbeta med glasfynden, men distrikten sköter fortfarande sina egna utredningar.


Jag tycker att det är riktigt hemskt. Och kan inte förstå hur vederbörande eller vederböranden lyckas med detta hela tiden utan att bli påtagna.

Sedan tycker jag jättesynd om alla djuren som dör helt i onödan.


Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Gästboken

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Följ bloggen

Följ Aggiator´s blogg med Blogkeen
Följ Aggiator´s blogg med Bloglovin'

RSS

Besöksstatistik

Klockan är ...

Dagens Namn

Fråga mig

0 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se