Alla inlägg under januari 2010

Av Aggiator - 8 januari 2010 16:36


Jämthunden Rasken, 8 år har suttid kedjad på samma plats, dag som natt, sommar som vinter,i hela fem år. Nu har hunden befriats av den norska djurskyddsorganisationen som genomförde sin räddningsaktion i onsdags kväll.


Det var när ägaren flyttade från sin gård för fem år sedan som han valde att låta hunden stanna kvar på den övergivna gården, fastkedjad i en tre meter lång kätting. Han har sedan dess regelbundet åkt dit för att ge hunden mat, men säger att han ”av hälsoskäl” inte har kunnat ta med hunden på promenader. Trots det menar ägaren till hunden att det inte kan kallas djurplågeri !!! Läs mer här.


Brr ... *jag ryser* ... jag är inte alls av samma åsikt. Stackars hund.

Jag anser att det är i aldra högsta grad DJURPLÅGERI !!!

 

Ägaren till denna hund borde ha ett kännbart straff för detta och

för all framtid förbjudas att ha hand om djur.
ANNONS
Av Aggiator - 7 januari 2010 23:30


Fortfarande är det ingen som vet något svar på denna frågan. Nya bud förekommer med jämna mellanrum och deadline utökas. Förutom Spyker Cars så verkar det som Luxemburgbaserade investmentbolaget Genii Capital också ge sig in i leken. Dessutom finns svenska intressen, uppbackade av delar av Saab-ledningen med bland spekulanterna Läs här i SvD, DN, DN, DN, DN och DN.

 

Största frågon är kanske inte vad som kommer att hända med Saab,

utan om det mest bara är ett spel för gallerierna att Saab är till salu.

Är GM intresserade av en försäljning eller inte???ANNONS
Av Aggiator - 7 januari 2010 23:14


Nu marknadsför Rednex sig själv på The Pirate Bay.

 

Med tanke på att Pirate Bay är en av de 100 mest besökta webbsajterna i världen (ingen av de fyra största skivbolagen är ens topp 50.000) med ett snitt på över tjugo miljoner “seeders” per dag och en miljard sidvisningar i månaden,

saknar denna marknadsföringskampanj motstycke...,

förklarar Rednex i en pressmeddelande.


”Devil’s On The Loose” heter deras nya låt som

alltså finns att ladda ner på TPB

 Av Aggiator - 7 januari 2010 16:45


Nu kräver U2-sångaren Bono krafttag mot piratkopiering av musik, med orden

"kan Kina övervaka nätet så kan väl vi". Han menar att kan Kina spärra tillgången till obekväma sajter på nätet så kan väl USA övervaka internet så att olaglig fildelning kan stoppas.Vidare ger han inte mycket för intenetoperatörernas påstående att de är som posten och inte har en aning om vad användarna gör på nätet.


Jag bryr mig inte ett skvatt om hur mycket U2´s musik fildelas eller hur mycket Bono förlorar på detta. Men hans uttalande här skrämmer mig. Bono vill bevaka och övervaka nätet på samma sätt som diktaturen och kommunistlandet Kina försöker styra sitt folk av rädsla för att de ska upptäcka en annan värld utanför kommunismen. Fast Bono´s syfte är förstås att förhindra att han förlorar pengar på att människor som gillar hans musik piratkopierar den. Vidare så tolkar jag det som att han anser att våra ISP:er ska ansätta folk att spionera på sina kunder. Nätintegretet är inget som Bono vill ha. Han menar oxå att internetföretagen ser genom fingrarna på att  deras kunder begår brott för att de, ISP:erna, ska tjäna grova pengar på sina kunders olagliga nätverksamhet.

Lågt Bono, mycket lågt!!!

Kan du inte tänka dig att det vore bättre att släcka ner

hela internet istället i brottsförebyggande syfte.

Samtidigt så förbjuder vi radion så att ingen kan

kopiera musik på "de old fashon way" heller. 

Av Aggiator - 5 januari 2010 23:37


En ny krabbart har upptäckts i Taiwan. Krabban påminner starkt till utseendet om en jordgubbe, kolla bild här.  Tyvärr så har man bara funnit två exemplar av arten. Den ena var död medan den andra var dåligt skick. Även denna dog sedermera. Hela artikeln finns här.


Jag tror inte att vi vet mer en en liten bråkdel av allt i djur- och växtväg som kan dölja sig i våra hav. Synd bara om det skulle visa sig att det inte skulle finnas någon mer levande liten jordgubbskrabba till därute någonstanns nu när den har blivit upptäckt.

Av Aggiator - 5 januari 2010 22:12


Kejsartamarinen Wilhelm föddes på Skansen för åtta veckor sedan.

Dagen efter dog hans mamma i tarmvred.

Sedan dess har han bott mellan två bröst.

Extramamman och ägaren till brösten är en personal som jobbar i kassan.


Wilhelm vägde bara 45 gram när han föddes.

Då matades han var tredje timme.

Åtta veckor senare äter han bara morgon och kväll

och så fort han är avvandom drygt en månad – ska han flytta ut ur urringningen.


 

Jag kunde bara inte motstå dessa urgulliga bilderna på Wilhelm. 

 

Av Aggiator - 3 januari 2010 17:08


De två männen greps misstänkta för att ha stulit sju udda skor, alla för vänster fot. Nu tror polisen att man har sprängt en internationell vänsterskoliga.


Men vad är detta?

Låter helt sjukt!

Men förklaringen kommer länge ned i reportaget.

 

nämligen ...

 

 Först stjäl man vänsterskor i Sverige, sedan åker man till Danmark och stjäl motsvarande högerskor eftersom man har högerskorna framme i affärerna där.

 

  

Av Aggiator - 3 januari 2010 14:57


  Rosad, hatad, placebo-utnämnd och nu farlig ...

... vad är det ... årets julklapp, såklart ... Spikmattan!!!


Spikmattan kan även orsaka hjärtklappning och blodtryckshöjningar.

– Människor som har högt blodtryck kan må illa och i värsta fall svimma, säger Susanna Lindelöw. Folk inte tänker på att reglera smärtan. Gör det för ont kan man må illa, få hjärtklappning och i värsta fall svimma. Jag rekommenderar därför alla att köpa en spikmatta där man kan reglera smärtan säger Susanna Lindelöw som har skapat Svenska Spikmattan. Läs mera här.


Men hej, är detta ett objektivt utlåtande av skaparen till svenska spikmattan, Susanna Lindelöw eller är det ett sätt att pusha för sin egenprodukt??? inte vet jag, bara en tanke som kom upp.

 

Jag tycker att det är bra att man varnar folk för allt som är farligt. Farligt är oxå motion, gymtränning och yoga. Att till exempel stå med huvet nedåt i yogaposition kan få en person med högt blodtryck att svimma. Inget konstigt med det.

 

Men och andra sidan så tror jag på människans omdömme. Om du mår illa och det är plågsamt att ligga på spikmattan så tror inte jag att du väljer att göra det. Men om effekterna upplevs som positiva, om du mår bra. Så varför inte ... Jag tror på att människor kan använda sitt sunda förnuft. Vilken matta är mer en fråga om känsla, tillgänglighet och pris. Än om bättre eller sämre, så länge man köper med kvalitet som håller. Det är i alla fall min åsikt. Avslutningsvis så hör jag bara ros om spikmattan på jobbet och av vänner. Jag har faktiskt aldrig hör talas om att någon har svimmat under användandet av sin spikmatta oavsätt märke.

 

Men om ni har hört talas om det eller upplevt det själv ... Hör gärna av er!Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Gästboken

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Följ bloggen

Följ Aggiator´s blogg med Blogkeen
Följ Aggiator´s blogg med Bloglovin'

RSS

Besöksstatistik

Klockan är ...

Dagens Namn

Fråga mig

0 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se