Alla inlägg under april 2010

Av Aggiator - 6 april 2010 23:13


Yoga är skonsamt för alla åldrar och ger inte bara en stark och slank kropp utan kan också stärka sexlivet, motverka inkontinens och reducera rynkor, läser jag här. Kan inte annat än att hålla med. Yoga är bra för kroppen.

 

Det som är så bra med yoga är att man kan behålla mjukheten och flexibiliteten i kroppen, samtidigt som man bygger upp både inre och yttre styrka. Och du har allt att vinna, menar Karin Björkegren Jones, 45, yogalärare och författare till boken Yoga för livet som främst riktar sig till kvinnor som nått över 40-strecket. Alltid kul med nya böcker. Fast jag är ju redan frälst i yogaandan. Men håller inte riktigt med författaren om att man behöver särskiId yoga i vissa åldrar. Det är väldigt individuelt från person till person hur mjuk, smidig och stark man är anser jag.

  

NAMASTÉ och God Natt

ANNONS
Av Aggiator - 6 april 2010 22:45

 

Tänk på att ...

 

  • Skratta mycket - ha kul
  • Använd huvudet - abstrakt tänkande, planering och initiativförmåga är bra för dig.
  • Tänk positivt - negativt tänkande är aldrig bra
  • Att lyssna på musik som du gillar men ...
  • Sänk volymen - musiken får inte föra för mycket oväsen.

Källa: AF

ANNONS
Av Aggiator - 6 april 2010 21:30


Då är jag hemma igen efter Pilatesen. Har ätit lite sparissoppa och tittat en liten stund på TV:n. Koppen känns sådär behagligt trött och utsträckt. Jag känner mig lugn. All stress har runit av mig. Jag kopplar av såå bra av kroppskontroll som pilatesövningarna innebär. Att kroppen får arbeta under kontroll och att magen hålls spänd under hela passet.

     

Av Aggiator - 6 april 2010 17:16


... och snart på väg till pilatespass

 

Fast någonstanns däremellan har det varit ganska mycket jobb.

Så jag har flugit lite fram och tillbaka mellan arbetet. *Ler*

  

Av Aggiator - 1 april 2010 23:33
Det är skärtorsdag

 

  

Nu bär det av - jag flyger till blåkulla :-)

 

 

Det finns häxor även idag:

 Läs om Anna och Rosie.

Av Aggiator - 1 april 2010 00:02


Den 78-åriga kvinna som slogs ner på en parkeringsplats vid en matbutik i Landskrona avled på onsdagen.


Det händer då och då att impulsstyrda våldsamma människor med total brist på empati skadar andra människor för något som egentligen är rena rama bagateller. Som till exempel den här händelsen där den 78-åriga kvinnan och hennes 70-årige make tutade på en bilist, en man mellan 20 och 30 år, som stod i vägen när paret skulle parkera vid Hemköp, som slutade med misshandel och som ledde till att den 78-åriga kvinnan dog. Stackars hennes make som fick uppleva detta. Han har min fullständiga sympati med sin sorg.

Själv hoppas jag att polisen får fast denna galning. Enligt polisen är han förmodligen känd av polisen sedan tidigare och har gjort sig skyldig till brott innan. Det här kan inte ha varit första gången han misshandlar någon.

Men han är förmodligen inte ensam av sin sort. Det händer lite då och då att man läser rubriker av detta slag och ibland blir man både rädd och betänksam. Vad hade jag själv gjort i en sådan situation. Kanske man kör om en galning med bilen på vägen hem. Någon som absolut inte vill bli omkörd utan att börjar köra på ens bil med sin bil. Detta har oxå förekommit någon gång har jag hört och läst. Det finns verkligen sjuka människor i vårt samhälle! Läs även artikeln i AF samt detta i AF


Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Gästboken

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Följ bloggen

Följ Aggiator´s blogg med Blogkeen
Följ Aggiator´s blogg med Bloglovin'

RSS

Besöksstatistik

Klockan är ...

Dagens Namn

Fråga mig

0 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se