Alla inlägg under maj 2010

Av Aggiator - 23 maj 2010 20:28


Råttor gillar jag inte, om de inte är sega och ligger i påse, alltså ;-)

 

Men tyvärr finns råttorna runt omkring oss i städerna. De trivs nere i kloakerna  så länge ingen täppt till ingångarna. Om det finns gott om mat kan råttorna kan växa sig väldigt stora, uppåt ett halvt kilo. *usch* Men det är inte ost som är deras favoritmat. Nej, choklad och jordnötssmör är mumsmums. Även rökta produkter går bra som rökt kött, korv eller böckling. Ska de äta ost ska det vara bacom i den, typ bredbar baconost. Råttor gillar till och med vin!!!

 

Jag vill nog inte slösa mitt vin till råttorna. Fast de är kanske lättare att fånga om de är asberusade *skrattar*  Ta som man kan göra för att bekämpa mördarsninglar som exempel, dessa dränker men ju med gott resultat genom att sätta ut öl i trädgården.

ANNONS
Av Aggiator - 22 maj 2010 21:56


Google hyllar Pac-Man

 

Spela Pac-Man på Google

 


ANNONS
Av Aggiator - 22 maj 2010 19:15


Precis när jag klickade iväg förra inlägget tänkte jag på att egentligen är det inte heller speciellt svårt att bara ut sin yoga-matta i trädgården. Faktum är att jag faktiskt har gjort det någon gång. Sola och yoga samtidigt. Inte så varmt som Bikram Yoga förstås, men mysigt med fågelkvitter i bakgrunden.

 

En yoga matta är ju väldigt lätt att bära med sig dit man vill. Kanska testa på stranden. Ofta ser man på yoga-instruktionsfilmer just att träningen sker vid havet. Vill du så går det lika bra att köra ett pilatespass där på mattan.

 

Jag undrar föresten hur ett Bikram Yoga pass känns. Jag är rädd för att det blir jobbigt att det är så varmt. Yoga i en bastu, typ. Men för just rörligheten är det nog väldigt bra tror jag. Nu har jag ju inte heller provat på. För här där jag bor finns Bikram Yoga ännu inte om det någonsin kommer. Kanske är det bara ett storstadsfenomen.

Har du provat på? Hur känns det? Vad tyckte du?

Av Aggiator - 22 maj 2010 18:53


Man glömmer ofta bort att alla dessa vardagsaktiviteter oxå kräver sin energi. Därför är det kul att läsa detta ....

 

Storstäda i din trädgård och bränner cirka 147 kalorier under en halvtimme. Detta är möjligt genom att gräva i landet och rensa i din trädgård. Det kan jämföras med coreträning samma tid, att styrketräna lätt eller att dansa på medelnivå. Även att mecka med bilen bränner ungefär lika många kalorier.


Inte helt dåligt   för att få fint i trädgården.

Man kan ju faktiskt sola samtidigt oxå.

Så förenas nytta med nöje.

Samtidigt som du blir av med lite fett och får lite muskler på köpet.

Och sist men för den delen inte minst, skapar lugn i själen, harmoni.

Av Aggiator - 21 maj 2010 23:00Feng shui lär vara en av de hetaste inredningstrenderna just nu. Men finns det några vetenskapliga bevis för att feng shui fungerar?


Det har utförts vetenskapliga studier där testpersoners hjärnvågor testats.

I testerna fick personer gå in i ett rum med dålig respektive bra feng shui. Skillnaderna syntes på hur att de positiva hjärnvågorna blev starkare i rum med bra energi. Men det har oxå utförts tester med så kallade feng shui konsulter, där resultaten blivit väldigt varierade. Samma rum har möblerats på olika sätt och de, för feng shuin så viktiga, energi- och currylinjerna har pekats ut på helt olika ställen.


Jag har inte testat att inreda efter Feng Shui, men visst är det intressant och lite spännande. Fast själv tror jag att man ska ta det lite med en nypa salt. Kanske fungerar det för mig men inte för dig, eller tvärt om.? Vad vet jag. 

Men det finns kanske någon därute i cyberspace som har någon erfarenhet, bra eller dålig, av Feng shui?


 __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __

 

Faktarutan:

  • Fengshui eller feng shui betyder ”vind och vatten”.
  • Läran kallas också geomantik och är en flertusenårig, ursprungligen kinesisk, pseudovetenskap som handlar om hur människor, djur och växter påverkas av naturen och omvärlden. Färger, energifält, former, material och landskap är viktiga delar.
  • Grundprincipen i läran är att det finns ett förutsägbart mönster i all energi omkring oss och att vi ska lära oss att leva i harmoni och samspel med den energin.
  • Fengshui bygger i stor utsträckning på läran om de fem elementen och tankar om qi – "livsenergi". Qi finns både i människor, djur och naturen

Av Aggiator - 21 maj 2010 22:20


Spelet Pac-Man, , som skapades av Toru Iwatani på det japanska spelföretaget Namco fyller 30 år. *suck* Tänk vad tiden går. Läs mer här.

Av Aggiator - 20 maj 2010 20:57


Det räcker inte med anorektist smala kvinnor på catwalken Nu kommer så även det manliga benranglet fast i form av provdocka. Det är det brittiska företaget Rootstein, som tillverkar skyltdockor, som har gett sin senaste manliga modell en midja på 27 tum. Experter befarar att detta kan leda till  ätstörningar samt låg självkänsla hos unga och sårbara personer.


Man får väl hoppas att männen inte bryr sig om utseendet på samma sätt som kvinnor. Men man blir rädd när man läser ...


Tidningarna förväntar sig att man ska komma fullständigt uttorkad och yr till en fotografering. Jag har varit på uttagningar för fitnessmagasin där modeller är så groggy och borta att de måste hålla i sig när de står upp. Dagar före en fotografering torkar Martin ut kroppen så mycket som möjligt. Efter att ha svält sig och undvikit kolhydrater i en vecka vräker han i sig pasta under två dygn för att tvinga musklerna att se större ut. Medan han häller i sig mängder med vin för att torka ut kroppen ytterligare.


Var är vi på väg??? En man med välformad midja, snygg häck och manliga muskler är snygg och sexig att titta på. Ett benrangel till man som inte kan stå för sig själv utan att rassla är totalt avtändande. Att Fitnessmagasin använder uttorkade, yra, fuskmodeller är bara såå skrämmande sjukt.

Av Aggiator - 19 maj 2010 22:46


Internetoperatören Portlane måste lämna ut uppgifter om vem som står bakom trackern Openbittorrent, som kopplas till fildelningssajten The Pirate Bay. Det beslutade Stockholms tingsrätt i ett nytt Ipred-ärende idag. Nu hotas Portlane med en halv miljon kronor i vite om de inte lämnar ut uppgifterna till ett antal filmbolag, däribland Disney Columbia Pictures och Warner Bros. Läs hela artikeln på SvD.

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6 7 8
9
10 11
12
13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Gästboken

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Följ bloggen

Följ Aggiator´s blogg med Blogkeen
Följ Aggiator´s blogg med Bloglovin'

RSS

Besöksstatistik

Klockan är ...

Dagens Namn

Fråga mig

0 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se