Alla inlägg under maj 2010

Av Aggiator - 14 maj 2010 23:27


Muskotnöten innehåller ett amfetaminliknande ämne, myriticin, som i stora mängder kan vara livsfarligt. Fyra ungdomar i Kiruna fick nyligen föras till sjukhus för intensivvård sedan de berusat sig med muskot, rapporterar Sveriges Radio Norrbotten.


Att man kan "bli hög" av muskotnöt hade jag ingen aning om. Jag som mest använder just muskotnöt i mitt potatismos.


Av Aggiator - 14 maj 2010 22:52


Hittar historien om Andrej Ivanov, 26, som hade förlorat sin fästmö i en bilolycka dagen innan de skulle gifta sig. Förkrossad tänkte han ta sitt liv genom att hoppa ner i Belajafloden från en hög bro. När han kom fram till bron såg han Maria Petrova, 21, som höll på att klättra över räcket för att avsluta sitt liv. Hon hade blivit utslängd av sina föräldrar när det framkom att hon var gravid.


Men när Andrej såg henne rusade han fram och och drog henne in i säkerhet. Det hela slutar med att paret planerar att gifta sig. Men först ska de bara berätta för sina respektive familjer hur de träffades. Källa: AF


Vilken historia!

En tragedi med lyckligt slut.

Det är nästan så tårarna rinner *snyft*


Av Aggiator - 13 maj 2010 23:34


Rapport i Sveriges Television avslöjar idag att McDonalds märker om mat som egentligen skulle ha slängts för att den blivit gammal. Sedan säljer de den maten som ny mat till sina gäster.


SVT:s Dokument inifrån märkte upp kycklingsallader på en McDonaldsrestaurang. Nästa dag såldes alla sallader med ny datummärkning. Fusket bryter mot McDonalds huvudregel att alltid servera färsk mat. Men inte nog med det för enligt programmet "Dokument inifrån", som sänds på söndag, förekommer det även att hamburgare ligger längre än de maximalt tillåtna tio minuterna i värmeskåpen. Läs mer i Svd, DN, AF och HD 


Fusk, fusk och fusk!!! Ica, med sin köttfärsskandal tidigare, och Mc Donalds nu kan ta varandra i hand där. Båda fuskare som lurar oss konsumenter på vidriga sätt. Turligt nog gillar jag inte Mc Donalds-mat, så dit går jag inte. Men för många barnfamiljer är detta ett "barnens favoritställe". Mitt råd blir undvik och bojkotta Mc Donalds.

Av Aggiator - 11 maj 2010 23:25


Missade min Bodybalance igår tyvärr.

Kom i alla fall iväg på Pilates idag.

Alltid något

 

  

 

God Natt !


Av Aggiator - 11 maj 2010 20:58


Lagom till Eurovision Song Contest och prinsessan Viktorias bröllop kan tre miljoner hushåll, de som använder sig av kabel-tv riskera att missa SVT:s sändning. Detta på grund av att upphovsrättsorganisationen Copyswede och kabeloperatörerna Com Hem, Telia, Tele 2 och Canal Digital inte kan komma överens om hur upphovsrättskostnaden för programmen ska betalas. Förklaringen till tvisten är att om sändningen går genom kabelnätet så blir det en vidaresändning. Skillnaden blir alltså via marknätet = företagets egen sändning, via kabel = vidaresändning som ger upphovsrättskostnad. Läs mera på DN.


Jag förstår inte riktigt resonemanget här. Jag betalar en TV-avgift (licens) plus en kostnad för kabelTv. Skulle jag utanpå detta betala en upphovsrättskostnad oxå !?! Någonstanns får det finnas ett stopp på galenskapen. Om kabel-Tv tittare ska betala för upphovsrätt borde då inte denna avgift ingå i kabel-Tv avgiften även vad det gäller ovanstående program. Det verkar som Copyswede försöker plocka ut extra hör upphovsrättsavgift för dessa program. Sjukt!!!

Av Aggiator - 10 maj 2010 21:16


Vetlanda alliansförsamling har beslutat stänga av pastorn, som uppmanat till bokbål av Jonas Gardells böcker i i Allianskyrkans närradio, från sin medverkan i närradion. Företrädare för Vetlanda alliansförsamling vill även att pastorn ska be Jonas Gardell om ursäkt för sitt uttalande. Men pastorn är inte alls intresserad av detta. Utan menar att det är Jonas Gardell som ska be om ursäkt till pastorn för att han skändat den kristna tron. 


Ja då vet vi vad pastorn tycker i frågan. Han har gjort rätt eftersom han tycker att Jonas Gardell har gjort fel. Ingen ånger här inte, inte vända andra kinden till heller. Nej bara ångra sättet han, pastorn, sade det på. 

     ... Hum ... jag undrar vad Gud själv anser om hela historien???

Av Aggiator - 8 maj 2010 18:35


Anna Bergendahl vann Melodifestivalen. Men retar upp Trafikverket riktigt ordentligt med sin video till segrerlåten "This is my life". Det som retar upp trafikverket är att hon I videon syns gående längs ett järnvägsspår. Detta eftersom Trafikverket menar att de lägger ned mycket tid på att försöka skapa förståelse för att järnvägen är farlig att röra sig på.


Jag tycker att det finns värre saker i livet att reta upp sig på.

Av Aggiator - 8 maj 2010 18:02


Detta bör man äta för att håret ska hålla sig friskt och vackert.


  • Lax ........................................... för omega-3, protein och B-12
  • Mangold och broccoli ..................... för vitamin A och C
  • Baljväxter (Bönor, ärtor och linser) .... för järn, zink och biotin
  • Paranötter och valnötter ................. för viktiga mineraler samt omega-3
  • Morötter ..................................... för vitamin A
  • Ägg ........................................... för biotin och vitamin B-12

Läs mera här.

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6 7 8
9
10 11
12
13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Gästboken

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Klockan är ...

Dagens Namn

Fråga mig

0 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards