Alla inlägg under juni 2010

Av Aggiator - 14 juni 2010 22:10


Varit på BodyBalance idag som vanligt.

Men nu ikväll är jag trött, mycket trött.

Nästan lite oinspirerad

Fast det går nog över.

 

Namasté


ANNONS
Av Aggiator - 13 juni 2010 23:03


På lördagen fastnade 15 personer på 40 meters höjd i Globens skylift i Stockholm. Efter en och en halv timme kunde de nå fasta marken igen. För att rädda och få ner personerna Körde en annan gondol dit på den parallella rälsen. En bro lades ut mellan gondolerna. De 15 passagerarna selades och krokades fast av brandmännen innan de en och en fick gå över bron.


Usch då! Jag har tidigare skrivit om Globens Skylift.

Att sitta fast där uppe i ca en och en halv timme drygt, vet jag inte om jag hade klarat och då har jag inte svindel. Men sådant kan ju förstås hända om man har otur.

ANNONS
Av Aggiator - 13 juni 2010 22:31


Fildelningstjänsten Limewire har stämts på en miljard dollar  (cirka 7,9 miljarder kronor) av branschorganet RIAA.


Fast enligt RIAA självt så ska det egentliga skadeståndet uppgå till 1,5 biljoner dollar (cirka 11 869 050 000 000 kronor). Den uträkningen baseras på att Limewire tillåtit över 200 miljoner nedladdningar av upphovsrättsskyddat material, och varje enskild nedladdning bär en böteslapp på 750 dollar.


Detta ska jämförars med att  BP endast är ansvarig för böter som upp till 75 miljoner dollar för oljekatastrofen. Källa: PC för Alla 

Bedöm själva ... vilket är värst?

 

Är inte miljön värd mer än lobbyns förlorade inkomst?

 

Sjukt eller sjukt!!!

Av Aggiator - 13 juni 2010 18:49


Granatäpple innehåller en massa nyttiga ämnen som är bra för hudvård. Oljan från granatäpplets kärnor innehåller den unika punicinsyran som främjar hudens naturliga cellförnyelse. Detta tillsammans med oljans höga halt av E-vitamin, flavonoider och polyfenoler gör oljan till en speciellt aktiv ingrediens i just hudvårdsprodukter. Granatäpplets olja har även en antioxidativ effekt samt är inflammations-hämmande. Den passar både till torr och mogen hud och fet hud. Läs artikeln här.Väl intressant att läsa om för varför då inte äta granatäpple lite då och då. Det finns nog mycket från naturen som går att använda och som oxå är nyttigt att äta.

Av Aggiator - 11 juni 2010 23:23


Enligt SCB:s undersökning av partisympatier så leder de rödgröna. De rödgröna är det största blocket med 50,2 procent. Alliansen får 44,2 procent.


Detta är intressant eftersom SCB:s undersökning av partisympatierna är mätningarnas mätning. Underlaget är så mycket större än i övriga undersökningar och framför allt har SCB sedan starten 1973 i sina majmätningar före ett val alltid lyckats pricka in det vinnande blocket. Läs mer i DN, SvD, AF samt Sydsvenskan


Det verkar som om folket är trötta på "arbetarpartiet" De nya Moderaterna. De har ju under fyra långa år trots alla försök att kamoflera sig och slå blå dunster i ögonen på oss, ändå inte lyckats förneka sig och deras gamla högerpolitik. Samtidigt vet vi alla att högerpolitik knappast är något som i längden gynnar 

arbetstagare. Så vi får hoppas att det resultatet verkligen står sig till valet oxå. Det verkar i alla fall lovande för framtiden just nu.

Av Aggiator - 11 juni 2010 22:08


Japans nye premiärminister Naoto Kan varnar för att det finns risk för ekonomisk kollaps. – Våra offentliga finanser är de sämsta som något utvecklat land har, fortsatte han. Japans skuldberg har växt under decennier av stimulanser i kombination med låga skatter. Källa: DN


Stimulanser och låga skatter ...   ... låter inte detta bekant på något sätt. 

Detta var tydligen inte en  inte en bra lösning för Japan.

Fast konceptet används flitigt nuförtiden ... speciellt i politiken.

 

Dax att tänka efter nu!!!

För vi i Sverige vill väl inte riskera att hamna i en ekonomisk kollaps.

En del politiker har fattat denna risken.

Andra politiker kör på så länge det går.

Vem av dessa väljer du???

Av Aggiator - 10 juni 2010 23:04


Till temat helsjukt hittade jag detta i en dansk tidning här på nätet.

 

En äldre man på 94-år från Arizona, som blivit eftersökt i 3 veckor sedan han ertappades med dammsugarsex i främmande familjers garage, har nu i torsdags anhållits. Han hade satt igång damsugaren och placerat öppningen på dammsugarröret utanpå sinna byxor vid sina könsdelar. Han är även anklagad för  pedofilbrott på barn i åldrarna 8-17 år, sexuellt offredande samt överfall.

 

Detta utspelade sig i Arizona och den engelska texten finns att läsa här.

 

Vad ska man säga om detta ... skrämmande vilka sjuka människor det finns.Av Aggiator - 10 juni 2010 21:53


Våren och sommarens mode för våra fötter består av träskor. Träklackar och nitar, mörkt trä och svart skinn gör fötterna trendriktiga. Kolla in bildspelet här.

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Gästboken

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Följ bloggen

Följ Aggiator´s blogg med Blogkeen
Följ Aggiator´s blogg med Bloglovin'

RSS

Besöksstatistik

Klockan är ...

Dagens Namn

Fråga mig

0 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se