Alla inlägg under juli 2010

Av Aggiator - 11 juli 2010 23:30


Nu har det blivit varmt i skåne. I ett par nätter nu har det varit det som metrologerna benämner tropisk värme. Dvs när natttemperaturen inte understiger 20 grader vilket stör nattsomnen både för mig och maken. Det är väldigt tort ute. Lite men bara pyttelite regn fick vi ikväll. Lite avlägsen åska störde oxå mitt surfande. Trodde att det skulle komma världens urladdning, men så blev det inte. Tyvärr orkar man inte göra så mycket när det är så varmt *pust*. Sitta ute i solen är inte så mycket att tänka på. Det har säkert varit minst omkring 30 grader mitt på dagen, så antingen får man hålla sig inomhus eller i skuggan. Men man ska egentligen inte klaga på vädret, nu när det äntligen blivit sommar ...  


Såg föresten nu att en kraftig virvelvind som kan ha kan ha varit en tromb eller en så kallad stoftvirvel dragit fram i dalarna mellan Falun och Borlänge. Den lär ha varit tillräckligt stark för kunna att slita upp flera träd och flera träd ligger nu över vägarna i området kring Ludvika. Usch, det var ingen kul läsning precis.

ANNONS
Av Aggiator - 11 juli 2010 22:56


Hittade en annan intressant länk rörande Sven-Otto Littorins falska diplom, på Fattiglappens blogg. Här rör det sig om ett diplomfrån det svartlistade fejkuniversitetet Fairfax University, en mastersexamen som är helt och hållet värdelöst och olagligt. Undrar bara om Sven Otto Littorin har fattat det, för han tänker inte ta bort den tvivelaktiga utbildningen från meritlistan.
– Han har ingen anledning att ändra sitt CV. Han hade ingen anledning att misstro det här universitetet under den tiden han läste där, säger Littorins presssekreterare Fredrik Östbom.


Mycket som kommer upp till ljuset just nu ... skandal efter skandal ... vad är det för politiker vi har. Okej om man tänker enbart med det man har mellan benen så är det kanske svårt att förstå att en ogiltiga mastersexamen inte är giltig.

 

Jag visste inte heller detta  men visste ni om vad Sven-otto Littorin kallas i vissa forum på nätet ...

 ... Jo, Sven-Otto Litterin aka Svin-Otto Latrin! *asg*

 

Statsminister Fredrik Reinfeldt kommenterar nu sexköpsanklagelserna mot Sven Otto Littorin. Han säger att Svin-Otto, ursäkta Sven-Otto Litterin säger att uppgifterna inte stämmer och att han, Fredrik Reinfeldt, måste utgå från det Littorin har sagt till honom.


Ja vad ska han säga ... han måste ju försöka skydda moderaterna och regeringen från skandal. Så oavsett om det nu är sant eller falskt så säger han bara vad han måste säga. Men frågan kvarstår ... vem ska man lite på???

ANNONS
Av Aggiator - 10 juli 2010 17:17


Inte snövit är i alla fall vad han själv säger ... Han säger att han avgår av personliga skäl och att han inte är snövit och har gjort saker han ångrar." Vad är det då han ångrar? Att han köpt sex av en betalflicka som kallas Anna eller att han rökt på med hasch en gång för länge sedan på semester i indien. Eller kan det möjligen finnas flera skelett i Litorins garderob, eller är det bara så enkelt att familjen lider av att se honom  i media, så mycket att han tvingas att avgå.

 

Klart är i alla fall att Littorin rökt på det kan man läsa om här. "Det var någon på en hippiestrand i norra Goa som hade hasch. Vi var på någon bar. Det var inget ställe där man hymlade om det. Vi var där för att kolla in läget. Det var en stor marknad där", är hans egna ord till AF.

 

Men nu är frågan om han har köpt sex av Anna. Det var på sensommaren, eller tidig höst 2006, Som han fick till ett möte med betalflickan Anna. På kvällen kom han till lägenheten, betalade 2000 kronor redan i hallen. Besöket i sängen varade varade i knappt två timmar. Littorin har i dag dementerat uppgifterna, men bevisen finns kvar i Annas dator. I hennes adressbok finns oxå ett telefonnummer som Littorin hade på den tiden plus ”Peters” hotmail-adress, Peter var ett alias som Littorin använde sig av när han sökte efter sex på nätet och oxå det alias han använde när han presenterade sig för Anna.

 

Kan man då tro på Anna? Den tidigare ministern pekar inte helt oväntat ut henne som en lögnare. Men om det skulle vara osant, om det nu mot förmodan det skulle vara så att Littorin inte tänkte med det huvud han har mellan sina ben, varför väntar han så länge med att dementera och varför avgår han? Enligt AF´s chatt har Anna inte heller fått betalt för uppgifterna.

Av Aggiator - 9 juli 2010 23:30Ett nytt sätt att skapa skönhet ...

 

Det senaste vapnet i skönhetskampen är kolsyra som injiceras precis under huden. Som enligt forskarna vid universitetet i Siena, Italien, ska klara av allt från att släta ut huden och ta bort mörka ringar under ögonen till att smälta fett, ta bort hudbristningar och tighta till låren. Även skalliga ska ha nytta av det eftersom den öppnar stängda porer och ger hårsäckarna en chans att växa tillbaka. Det har använts i Frankrike sedan 1930-talet för att behandla patienter med dålig blodcirkulation, förkalkade ådror och hjärtproblem. Men det är som alla andra skönhetsbehandlingar. Klinikerna tar mellan 1200-1800 kronor per behandling men upp till ett dussin behövs för att få bort de djupaste rynkorna och hudbristningarna eller hängande hud. Läs mer i AF.


Det låter inte så farligt med lite kolsyra som det gör med botox, om det nu fungerar. Snart får vi nog höra och läsa i veckotidningarna om kändisarnas erfarenherer av skönhetskolsyre-behandlingar.


Av Aggiator - 9 juli 2010 21:56


Det vill i alla fall hela 8000 personer!!! Så många är det som har sökt till Anna Ankas nya tv-program,"Kom i form med Anna Anka" som ska sändas på TV3 i höst. Detta ska jämföras med program som "Robinson" vilket brukar ha ungefär 5000 ansökningar. Fru Anka är inte förvånad. Hon har själv spått att "hela Sverige kommer stå i kö".


Säga vad man vill om denna Anka ... inte för att jag fårstår hajpen ... men den tycks vara där ... kanske är det för att hon så kaxigt tror på sig själv ... eller är det för att hon är en "Hollywood-donna-instruktör" ... ?

Av Aggiator - 6 juli 2010 20:36Vadå ... detta är helsjukt!!!

Låter som ett utkast till en skräckfilm ...


Jean Stevens, 91, vägrade låta döden skilja henne från sina käraste. Hon ser ut som vilken gammelmormor som helst. Men tycker döden är väldigt svår att hantera och lider dessutom av klastrofobi. Vilket i sin tur gjorde att bara tanken på att  att hennes nära och kära skulle grävas ner i jorden skrämde vettet ur henne. Här dör först maken James år 1999 och sedan tvillingsystern June i oktober förra året. Vad då göra när någon dör? Jo, några dagar efter respektive begravning lät hon gräva upp de balsamerade kropparna. Sin döde make, iförd mörk kostym och slips, förvarade hon på soffan i garaget. Tvillingsystern placerades på en soffa i rummet intill sovrummet. Lite då och då med jämna mellanrum sprutade Jean på henne favoritparfymen.


Det där med parfymen lär nog verkligen ha behövs. Jag förstår inte hur hon har kunnat leva där och kunnat röra vid henne, titta på henne och tala med henne. Det måste ha stinkit bra. Jag har haft en liten, liten mus i väggen en gång och det luktade inte precis gott. Faktum är att mitt försök att få lite bättre lukt med parfym inte gjorde saken bättre. Snarare så tyckte jag att det luktade mera som balsamering av mus, en söt äcklig doft blandat med liklukt som fick mig att kväljas. Men jag använde säkert fel typ av parfym *skrattar*


Nu väntar beslut om eventuellt åtal efter att någon tipsat polisen.

Jean själv tror att det var en av makens släktingar.

Av Aggiator - 6 juli 2010 19:55


Det låter bra, den personliga tränaren Shirin Rågby Djavidi´s tips på den nya träningsformen abs i AF. Men tyvärr när man läser reportaget om träningsformen abs, så förstår man att det inte är något nytt under solen. Abdominal muscles,  betyder magmuskler och det visar sig då att abs är detsamma som core och att det då bara rör sig om olika benämningar från olika gym. Därför blir det hela genast bara ett trist och ganska värdelöst reportage. Inte för att core inte är bra. Core står för kärna, tränar magmuskulaturen och är en väldigt bra träning. Men jag vill läsa om något nytt. Mycket väsen för ingenting tycker jag.

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8
9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Gästboken

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Följ bloggen

Följ Aggiator´s blogg med Blogkeen
Följ Aggiator´s blogg med Bloglovin'

RSS

Besöksstatistik

Klockan är ...

Dagens Namn

Fråga mig

0 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se