Alla inlägg under juli 2010

Av Aggiator - 5 juli 2010 21:48

Träningsprofilen Blossom Tainton-Lindquist hjälper dig varje söndag i DN under tre veckor att komma igång. Varför då tre veckor? Jo det är den tiden det tar att etablera en vana. Det är ingen idé att vänta på rätta motivationen, menar hon. Så här i början handlar fysisk träning om ren disciplin ... Ja, det har hon helt rätt i, det gäller bara att ta sig över den där tröskeln först ... sedan kommer belöningen ...

 

Blossom har skapat två olika program:

  • Ett program passar den otränade som inte rör på sig så mycket. Det blir en mjukstart första veckan med raska promenader och töjning av stela muskler.
  • Ett program för den som redan är i gång och vill ta i lite mer med kombinerade promenad- och löppass.
Blossoms schema:
Vecka 1: Träna så här
Vecka 2: Träna så här

 

Själv har jag varit på BodyBalance ikväll, känner mig ganska nöjd med mig själv just nu ...

Namasté

ANNONS
Av Aggiator - 5 juli 2010 21:06


Hum ... lufsar och lufsar. Det hela utspelar sig i Kolmårdens safariepark ...


En familj som kör genom parken blir helt plötsligt attackerad av en björn som lufsar runt bilen. Efter sig lämnade den fyra vassa huggtänder i kofångaren. Bilen skakade till sedan släppte björnen taget och lufsade vidare. Se DN.


Usch jag hade blivit livrädd. Ibland har jag funderat på om något sådant skulle kunna hända om man körde igenom med sin bil. Undrar föresten vad det var som fick björnen att hugga i kofångaren, blev den rädd? Jag har varit i Kolmården, fast då körde vi aldrig själv igenom safarieparken. Vi löste bussbiljett. Det var rätt bra att det gick, *hum* går väl fortfarande tror jag, buss igenom parken för då slipper man köra själv om man inte vill. Bussen var en så kallad dubbeldäckare, så om man satt i våningen högst upp kunde man se rakt in i ett par giraff-ögon. Det är svårt att fatta hur höga de egentligen är.

ANNONS
Av Aggiator - 4 juli 2010 23:09


Då skulle jag göra allt det där som jag vill göra men så sällan tyvärr hinner med. Jag skulle vilja hinna koppla av, samtidigt som jag vill baka bröd och goda fransbrödbullar. En god rabarberpaj till efterätt, ganske hemgjord glass. Ligga och lata mig i solen och läsa en bra bok. Sy och laga,lägga upp byxor. Träna yoga, pilates, slappna av och komma i balans. Städa huset, tvätta kläder och hänga ut för torkning. Städa och sortera i garderoben samt mycket mycket mer.

 

Men *suck* det får bli en annan dag. För dygnet har bara enbart 24 timmar och imorgon ska jag hoppa upp  ur sängen och gå och jobba. Men först, snart nu, ska jag sova lite skönhetssömn, om det nu går för värmen. Så till imorgon blir det ...

 

God Natt


Av Aggiator - 4 juli 2010 22:24


Ingen invite behövs längre!!!

Nu kan alla registrera sig och använda Voddler om de vill.


Av totalt 2000 filmer

Ca 1 600 filmer helt gratis

400 filmer är betalfilmer

 En betalfilm kostar mellan 27 till 37 kronor att få tillgång till.


    


Kanske något att prova en dag. Med de dåliga Tv-programmen som går på TV:n så är alla förslag bra. Jag är mer än lovligt trött på alla dessa repriser. Fast jag ser inte så mycket på TV. Men ändå ... en film då och då låter inte helt fel heller.  

Av Aggiator - 3 juli 2010 23:25


Det lär ha varit årets hittills varmaste dag i dag. Och den har tillbringats mestadels utomhus sittande på terassen i bikini. Till middagen grillade vi kött som avnjöts med nypotatis, en god sallad och en gräddfilssås med lök och gräslök, vilket var *mums*. Lite tvätt har oxå tvättats. Annars har dagen gått i lathetens tecken. Nu har sommaren kommit. Dax att njuta av den. Fast lite dåligt samvete får man alltid när man vet att det finns så mycket annat som man borde göra. Men det får allt vänta till en regnig dag *ler*.

 

God natt och sov gott

Av Aggiator - 3 juli 2010 23:11


Är du man och vill prova på hur det är att ha mens!!!

 

Den japanska studenten Hiromi Ozaki har designat en mensmaskin ”Menstruation machine”. Den består av en bärbar ställning av metall som spänns fast runt höften släpper gradvis ut blod från en behållare under en femdagarscykel. Den som bär ställningen får även mensvärk genom att elektroder skickar ut signaler till underlivet. Både smärtan och blodflödet avtar ju längre in i menstruations-cykeln man kommer. Se musikvideon och bilder här.


Vem vet en dag finns denna maskin kanske tillgänglig för alla de män som vill

 och vågar testa hur hans kvinna mår en gång per månad,

 om nu fler sådana män finns finns.

Av Aggiator - 2 juli 2010 23:45Piratpartiet (PP) lovar att driva The Pirate Bays servrar från riksdagen om de kommer in i höstens val. På så sätt skulle TPB kunna få immunitet och kunna segla med sin immunitet till dess att upphovsrätten har reducerats och sajtens juridiska ställning förtydligats.


Den svenska grundlagen är ofta ignorerad, men en intressant detalj finns i Regeringsformen. Där står att riksdagsledamöter inte kan stämmas eller åtalas för någonting som görs som en del av det politiska uppdraget. Nu är Pirate bay visserligen både legitim och laglig, så rent tekniskt behövs inte någon sådan immunitet, men det är praktiskt för att få andrum från upphovsrättsindustrins juridiska granatregn under en kort tid. Läs mera i AF.


Intressant vallöfte av det mera udda slaget. Undrar hur det i så fall skulle komma att påverka kommande rättegång mot The Pirate Bay.

Av Aggiator - 2 juli 2010 20:55


... tvingas sjuka söka rättshjälp för att få sina pengar.

 

Vi ser hur människor far illa av regeringens jäktande efter att pressa ner sjukskrivningstalen. Bara i år beräknas drygt 44 000 människor utförsäkras, inte för att de återvunnit hälsa och arbetsförmåga utan för att deras dagar i försäkringen helt enkelt tar slut. Under nästa år väntas antalet uppnå till mer än 17 000 utförsäkrade.


Den försämrade sjukförsäkringen urholkar också tilltron till att försäkringen ger den trygghet den är till för att ge. Uppfattningen finns hos en majoritet oavsett politiska sympatier. Läs mer i AF

__ __ __ __ __ __ __ __ __


Detta är en skrämmande läsning, men inte ett oväntat resultat. När vår alliansregering ändrade reglerna i sjukförsäkringen ökade de oxå otryggheten i dagens Sverige. Sant är att många av oss skadas på våra arbeten. Kanske vissa av oss skadas så att vi inte klarar av att arbeta mera och tvingas till att konkurrera om jobben med fullt friska personer. Nu är det dax att fråga sig själv om det är den sjukförsäkringen vi verkligen vill ha. För som Ulla. Lindqvist, vice ordförande, LO säger ... "Vi riskerar alla att någon gång bli sjuka – därför vinner vi alla på en bra sjukförsäkring."

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8
9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Gästboken

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Följ bloggen

Följ Aggiator´s blogg med Blogkeen
Följ Aggiator´s blogg med Bloglovin'

RSS

Besöksstatistik

Klockan är ...

Dagens Namn

Fråga mig

0 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se