Alla inlägg under september 2010

Av Aggiator - 22 september 2010 23:15


Jag undrade igår hur mycket träningsvärk jag skulle få. Och ja, jag har visst träningsvärk idag. Baksidan av låren och skinkorna samt överarmarnas undersidor. Axlar och nacke smärtar oxå lite. Måste vara "pilatesnacken" som gör det, nackmusklerna behöver tydligen tränas upp mera. Men magen har klarat sig bra än så länge, bara pyttelite känns i den. Det är jag förvånad över. Pilates är ju mycket mage, att hålla boxen. Så bra magmuskler så att jag inte känner något av belastning där har jag inte, så det är nog bara ett undantag denna gången. Jag brukar ju normalt känna mer i magen än vad jag gör nu. Fast klaga ska man inte göra värken är ju faktiskt självförvållad och går över. Nu ska jag gå och lägga mig. Det kommer en ny dag imorgon :-)

God Natt

ANNONS
Av Aggiator - 22 september 2010 23:15


En amerikanska omkring 28-29 år låste in sina fem barn i ett skåp medan hon hälsade på en vän. När hon efter tio och en halv timme senare kom tillbaka och öppnade skåpet var den ena dottern och ena döda. De blev 5 år respektive 3 år gamla. Hur reagerar då denna amerikanska när hon kommer hem och finner sina döda barn? Jo hon bär ner dem i till undervåningen, men hon gjorde inga ansatser till några återupplivningsförsök. Inte heller ringde hon larmnumret, utan det var barnens morbror som på kvällen upptäckte ett av de döda barnen ligga på soffan. Enligt nyhetsbyrån AP säger hon att hon ”inte var sig själv” när hon låste in barnen i det 1,8 meter långa och 45 centimeter djupa skåpet.


*Brrr * här ryser jag. Undrar vad som hände i hennes hjärna?

Bara låsa in sina barn i ett skåp!!!

Är det ett plötsligt infall eller en regelbunden vana?

Stackars barn.

Vanvård ...*hum* undrar ... vissa skulle kanske inte ha barn.

ANNONS
Av Aggiator - 22 september 2010 22:40


En man i Halmstad som sedan tio år är belagd med djurförbud fick en dag ett oanmält besök av en djurskyddshandläggare. Som i sin tur upptäckte att mannen hade skaffat en akvariefisk. Djurskyddshandläggaren beslagtog då mannens akvariefisk. Källa: SvD.


Alltså djur som djur. Men ändå ... en fisk skulle han väl kunna få ha att titta på som sällskap. Fast det är klart även en fisk ska ha mat regelbundet och få rengjort sitt akvarium då och då.

Av Aggiator - 22 september 2010 20:30

Enligt en studie som publiceras vid en europeisk diabeteskonferens i Älvsjö, visar på att ett vanligt läkemedel, Metformin som används mot diabetes även kan bromsa utvecklingen av vissa cancerformer. Forskarna undrar nu på just vilket sätt läkemedlet verkar på cancertumörer.


Intressant!!!

Speciellt även för att Metformin lär vara ett relativt billigt läkemedel.

Av Aggiator - 21 september 2010 21:41


Igår var det BodyBalance och jag var där. Mitt sista pass innan den nya korregrafin. Nu kan man detta passet utantill och kan ge sig hän helt och hållet för att maxa rörelserna och utmana sig att bli bättre och bättre. *Suck* men med viss saknad ser jag ändå fram mot det nya. Nästa vecka vet jag vad det blir. Det ska bli spännande!

Idag var det Pilates och det är alltid bra för figuren och lilla magen. Undrar hur mycket träningsvärk det ger? Egentligen skulle jag vilja Yoga oxå, saknar bara tid. Men jag tog fram en av mina yogaböcker igår och tittade lite i dem. Är inspirerad, måste bara finna tid.

 

 Namasté

Av Aggiator - 19 september 2010 17:31


Då var det dagen V, dagen då vi ska rösta fram framtida regeringen. Jag har redan röstat i förtid. Men det jag inte visste tidigare utan upptäckte här på nätet är att det går att ångra sitt förval och göra om sin röstning idag, i vallokalen. Nu ångrar jag inte mitt val. Jag har bestämt mig tidigt. Men det kan vara bra att veta om man/någon nu skulle ångra sitt val. Det är ju så att valdebatterna håller på ända ut i det sista. Snart vet i valresultatet. men det ska bli vääldigt skönt att slippa allt politiskt skrivande i media, för det är jag trött på vid det här laget. Frågan kvarstår väl närmast vad ska media skriva om efter valet.

Av Aggiator - 18 september 2010 22:18


En engelsk 21-årig kvinna som hade besökt Nigeria för sex år sedan upplevde att något rörde sig i hennes öga. Hon gick till läkare som undersökte henne och hittade en levande två centimeter lång mask i ögat. Masken plockades därefter bort från ögat. Det visade sig vara en Loa Loa mask, en rundmask som kan bli hela fem centimeter lång. Människan kan bli värd för djuret som kommer in i kroppen genom larver när en person blir biten av infekterade flugor. Dessa flugor finns vanligtvis i områden kring västra Afrika.


Fy vad ääckligt!!!

Kolla videon här om ni klarar det.

Jag såg och mår illa  *på väg att kräkas*


Av Aggiator - 18 september 2010 21:15


En orkan, Igor, sedd från rymden ... förödande krafter ...

men vackert är det likväl!Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Gästboken

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Följ bloggen

Följ Aggiator´s blogg med Blogkeen
Följ Aggiator´s blogg med Bloglovin'

RSS

Besöksstatistik

Klockan är ...

Dagens Namn

Fråga mig

0 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se