Senaste inläggen

Av Aggiator - 2 augusti 2010 23:20


Då har jag, efter ett litet avbrott, åter varit på BodyBalance. Det kändes bara bra att vara där igen, fast det är varmt. Funderar lite på det här med BikramYoga, jag tror nog inte att det är något för mig. Yoga i en bastu är nog väldigt bra för rörligheten men det är det här med värmen, för mycket äv den varan får mig att tappa fokus. Nu har det i alla fall regnat lite här i skåne oxå, lite då och då. Även om vi inte har fått något direkt skyfall. Glädjande för Sveriges del är nog att det har regnat på rätt ställe. Regnet i juli har minskat risken för höga elpriser i vinter ...

 

Det har regnat mycket under juli på rätt ställen. Vattenmagasinen har fyllts på och vi har fått en starkare hydrologisk balans, säger Faraz Azima, vd för elbytessajten.

 

Tänk jag som trodde att det bara regnade på fel ställe. För det brukade det ju alltid göra förr i tiden. Då ser jag ser fram emot ett möjligt lågt elpris för i vintras var det ju bottendyrt.

Namasté

ANNONS
Av Aggiator - 2 augusti 2010 23:13


Är det något för dig som behöver ett extrajobb?

Själv tror jag att jag avstår, men så här är det ...

 

Från och med denna vecka och tre veckor framåt kan man vikariera för Danmarks största turistattraktion – "Den lille havfrue" som har lånats ut till Shanghai. Hur länge man vill sitta i sjöjungfruposition är valfritt, och platsen är för säkerhets skull flyttad från stenen i vattnet vid Langeline in till Nyhavn.

ANNONS
Av Aggiator - 1 augusti 2010 21:07


Som den här amerikanen till exempel. Han har dödat över 5 personer i Panama. Detta för att sedan kunna driva deras turistanläggningar. Kropparna efter ett amerikanskt par som tidigare drivit hotellet hittades tidigare i år begravda bakom ett hotell som denne man drev. Enligt polisen presenterade sig mannen som potentiell investerare i deras verksamhet och sköt dem sedan i huvudet för att ta över ruljansen utan att betala.Mannen,Holbert som han heter, har erkänt för polisen att han dessutom, för tre år sedan, mördat ett annat amerikanskt par och deras lille son i Panama, också för att komma över pengar.

 

Vad är det som gör att vissa människor tycks vara födda helt känslokalla?

Av Aggiator - 31 juli 2010 23:45


Idag har vi varit en vända till Ängelholm, och bland annat gått på Tågmuseum samt Flygmuseum. Kul och intressant var det. Även om Gävles tågmuseum var finare, när vi var där för i början av 2000-talet. Men för den som inte visste det tidigare, jag visste det inte heller, Ängelholm och Gävles tågmuseum har koppling till varandra. Så de kompeterar varandra. Gävle lägger med energi på just tågen medan Ängelholm lägger mest energi på den skapande och arbetande människan omkring tågen. Jag är rätt trött nu ikväll. Det frestar på att fara runt så här. Det är en bit att köra oxå. Maken har redan krypit till sängs och snart får jag nog oxå förpassa mig till sängen. Inga klockor ska ringa imorgon, jag lovar, för det blir sovmorgon för oss.

God Natt


Av Aggiator - 31 juli 2010 23:45


Före detta polischef Göran Lindberg döms till sex och ett halvt års fängelse,

på följande punkter:


 • Grov våldtäkt.
 • Två fall av våldtäkt.
 • Misshandel.
 • Tre fall av koppleri.
 • 28 fall av sexköp.
 • Ett fall av försök till sexköp.
 • Ett fall av medhjälp till sexköp.


Åtalet ogillas på följande punkter: • Förberedelse till grov våldtäkt mot barn.
 • Förberedelse till grov våldtäkt.
 • Ett våldtäktsfall.
 • Tre fall av koppleri.
 • Ett fall av sexköp.

Källa: Södertörns tingsrätt

 

På sitt jobb var Göran Lindberg var känd som jämställdhetsivrare och för sitt arbete mot våld och sexuella trakasserier mot kvinnor.Men han visade sig snarare vara ett riktigt svin. Klart han ska ha fängelse, bura in honom bara. Nu läser jag oxå att han inte förväntas få det lätt i fängelset. I sitt jobb har han i princip jagat de här pedofilerna. Han kan bli hotad, trakasserad eller något ännu värre. Mobbad, det blir han definitivt. Sexualbrottslingar har inte heller hög status på våra fängelse. Synden straffar sig själv. Varför ska jag tycka synd om honom, han har själv satt sig i situationen och han har ju faktiskt visat sig inte vara ett dugg bättre än de som han har jagat. 

Av Aggiator - 28 juli 2010 20:03F.d arbetsmarknadsminister Sven Otto Littorin (M) har ansökt om avgångsersättning. Som statsråd hade Littorin en månadslön på 112 000 kronor. Enligt reglerna kan han få en årslön i fallskärm alltså sammanlagt 1 344 000 kronor.


Men ska man verkligen få betalt för att man säger upp sig själv? Var är karensen??? Ersättning 112 000 kronor per månad!!! Här gäller alltså inte 80 procent av 112 000 kronor som slår i taket och minskas radikalt till cirka 18 000 kronor. Varför inte de, då??? ... för att man är politiker såklart. Att Littorin inte har jobb är inte det hans eget fel. Köpa sex, sant eller falskt, det kan kvitta. Littorin vill inte va statsråd mer. Han avgår frivilligt.

 

Detta med att köa  på arbetsförmedlingen, förnedras på försäkringskassan, hamna på "vuxendagis". Nä, nä detta gäller inte moderater, bara folket, arbetarna. Dessa regler gäller minsann inte för "det nya arbetarpartiet" moderaterna. 

 

Fy skäms Sven-Otto Littorin! Du borde föregå med gott exempel!

Av Aggiator - 25 juli 2010 11:17

Bo i en snäcka, en boll eller varför inte en toalett!!!


Koreanen Sim Jae står bakom ett av de udda husen. Han var tidigare ordförande i World toilett association och hann precis bygga sitt drömhus, ett toalettformat hus, innan han dog förra året, skriver tidningen Byggvärlden. Mer att läsa samt fler knasiga hus finns att beskåda på bild i AF.


Mitt drömhus är inte precis en toalett!!!

Snäckan ser fin ut ... men nej ...

jag tror nog att jag nöjer mig med ett helt vanligt hus.

Av Aggiator - 24 juli 2010 23:30
 ... Är nog vad man kan kalla en sjuk uppfinning!!!

 

Vi rör oss i sydafrika. En kvinna med namnet Sonnet Ehlers har uppfunnit Rape-axe – kondomen med ”tänder”. Kvinnan sätter in kondom ungefär som en tampong innan de går på blind-date, Kondomen har vassa tandliknande krokar på insidan. Så om en man skulle våldföra sig på henne och penetrerar henne så fastnar krokarna i mannens penis. Den gör ont, han kan inte kissa eller gå när den när på. Om han försöker ta bort den klämmer den åt ännu hårdare.


Är inte risken bara större att kvinnan inte bara blir våldtagen utan oxå  utsatt för en ursinnig man. Detta är i alla fall vad kritiker menar ... Jag är böjd att hålla med dem.


Kritiker invänder att kondomen inte är någon lösning på problemet med våldtäktsmän. Snarare kan den göra att kvinnor riskerar att utsättas ut för grövre våld från män som fastnar.

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016
>>>

Gästboken

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Följ bloggen

Följ Aggiator´s blogg med Blogkeen
Följ Aggiator´s blogg med Bloglovin'

RSS

Besöksstatistik

Klockan är ...

Dagens Namn

Fråga mig

0 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se