Senaste inläggen

Av Aggiator - 13 juli 2010 19:30
  Trött på att städa hemma?

Varför inte låta en robot göra jobbet åt dig.

 

Bekväm idé! Då kan man ligga i solen och mysa istället.

Fast jag vet inte riktigt om jag tycker att det känns rätt

 att lämna över hemmet åt en robot. 

 

   

ANNONS
Av Aggiator - 13 juli 2010 18:27


Då har turen kommit till Blossoms sista vecka, nummer 3 i ordningen. Även här finns två olika program att välja ... 

  • Ett för nybörjaren
  • Ett för hyfsad grundkondition

Crossfit-rörelserna består av ...

Situps, Armhävningar, Ryggresningar, Benböj, Burpees ...


Kolla in dessa här

ANNONS
Av Aggiator - 12 juli 2010 22:19


Nu är det vaarmt. Idag har det varit tjugosju grader inomhus med fläktar igång och tvärdrag. Åskan igår gjorde inte mycket nytta. När jag körde iväg till jobbet imorse strax innan sju, var det bara nitton grader varmt. *puu* Värme är skönt men det börjar bli lite väl bra nu. Man blir inte ens hungrig bara fruktansvärt törstig. Även på jobbet är det stekande hett. Men det är tur att man slipper jobba som Mumintrollet på stranden *ler*. Såg precis att i Junsele i Västernorrland har temperaturen ökat över 66 grader från februari till juli, kan man tala om extrem väder!!! Eventuellt kan det bli mer åska här nere, så då kan det kanske blir lite mer normal värme. Vi får se vad som händer. 

 

Och så har jag som vanligt varit på BodyBalance ikväll. Lika varmt var det där. Svetten bara rinner av oss. Måste vara så man upplever ett BikramYoga-pass. Bara det att där är det ännu varmare, som i en bastu. *Hum* om jag tänker efter så vet jag inte om jag är så väldigt intresserad av att prova BikramYoga. Kanske till vintern men inte nu ... det är redan vääldigt mycket tillräckligt varmt som det är nu. Har du provat BikramYoga och i så fall vad tycker du?

 

Något som jag är dålig på och behöver öva på är fokusering i värme. Tycker att jag blir väldigt lätt ofokuserad när det är så varmt. Men om värmen består är det bara att fortsätta öva på saken. Känner mig i alla fall duktig som orkar träna i värmen.

 

Namasté

Av Aggiator - 11 juli 2010 23:30


Nu har det blivit varmt i skåne. I ett par nätter nu har det varit det som metrologerna benämner tropisk värme. Dvs när natttemperaturen inte understiger 20 grader vilket stör nattsomnen både för mig och maken. Det är väldigt tort ute. Lite men bara pyttelite regn fick vi ikväll. Lite avlägsen åska störde oxå mitt surfande. Trodde att det skulle komma världens urladdning, men så blev det inte. Tyvärr orkar man inte göra så mycket när det är så varmt *pust*. Sitta ute i solen är inte så mycket att tänka på. Det har säkert varit minst omkring 30 grader mitt på dagen, så antingen får man hålla sig inomhus eller i skuggan. Men man ska egentligen inte klaga på vädret, nu när det äntligen blivit sommar ...  


Såg föresten nu att en kraftig virvelvind som kan ha kan ha varit en tromb eller en så kallad stoftvirvel dragit fram i dalarna mellan Falun och Borlänge. Den lär ha varit tillräckligt stark för kunna att slita upp flera träd och flera träd ligger nu över vägarna i området kring Ludvika. Usch, det var ingen kul läsning precis.

Av Aggiator - 11 juli 2010 22:56


Hittade en annan intressant länk rörande Sven-Otto Littorins falska diplom, på Fattiglappens blogg. Här rör det sig om ett diplomfrån det svartlistade fejkuniversitetet Fairfax University, en mastersexamen som är helt och hållet värdelöst och olagligt. Undrar bara om Sven Otto Littorin har fattat det, för han tänker inte ta bort den tvivelaktiga utbildningen från meritlistan.
– Han har ingen anledning att ändra sitt CV. Han hade ingen anledning att misstro det här universitetet under den tiden han läste där, säger Littorins presssekreterare Fredrik Östbom.


Mycket som kommer upp till ljuset just nu ... skandal efter skandal ... vad är det för politiker vi har. Okej om man tänker enbart med det man har mellan benen så är det kanske svårt att förstå att en ogiltiga mastersexamen inte är giltig.

 

Jag visste inte heller detta  men visste ni om vad Sven-otto Littorin kallas i vissa forum på nätet ...

 ... Jo, Sven-Otto Litterin aka Svin-Otto Latrin! *asg*

 

Statsminister Fredrik Reinfeldt kommenterar nu sexköpsanklagelserna mot Sven Otto Littorin. Han säger att Svin-Otto, ursäkta Sven-Otto Litterin säger att uppgifterna inte stämmer och att han, Fredrik Reinfeldt, måste utgå från det Littorin har sagt till honom.


Ja vad ska han säga ... han måste ju försöka skydda moderaterna och regeringen från skandal. Så oavsett om det nu är sant eller falskt så säger han bara vad han måste säga. Men frågan kvarstår ... vem ska man lite på???

Av Aggiator - 10 juli 2010 17:17


Inte snövit är i alla fall vad han själv säger ... Han säger att han avgår av personliga skäl och att han inte är snövit och har gjort saker han ångrar." Vad är det då han ångrar? Att han köpt sex av en betalflicka som kallas Anna eller att han rökt på med hasch en gång för länge sedan på semester i indien. Eller kan det möjligen finnas flera skelett i Litorins garderob, eller är det bara så enkelt att familjen lider av att se honom  i media, så mycket att han tvingas att avgå.

 

Klart är i alla fall att Littorin rökt på det kan man läsa om här. "Det var någon på en hippiestrand i norra Goa som hade hasch. Vi var på någon bar. Det var inget ställe där man hymlade om det. Vi var där för att kolla in läget. Det var en stor marknad där", är hans egna ord till AF.

 

Men nu är frågan om han har köpt sex av Anna. Det var på sensommaren, eller tidig höst 2006, Som han fick till ett möte med betalflickan Anna. På kvällen kom han till lägenheten, betalade 2000 kronor redan i hallen. Besöket i sängen varade varade i knappt två timmar. Littorin har i dag dementerat uppgifterna, men bevisen finns kvar i Annas dator. I hennes adressbok finns oxå ett telefonnummer som Littorin hade på den tiden plus ”Peters” hotmail-adress, Peter var ett alias som Littorin använde sig av när han sökte efter sex på nätet och oxå det alias han använde när han presenterade sig för Anna.

 

Kan man då tro på Anna? Den tidigare ministern pekar inte helt oväntat ut henne som en lögnare. Men om det skulle vara osant, om det nu mot förmodan det skulle vara så att Littorin inte tänkte med det huvud han har mellan sina ben, varför väntar han så länge med att dementera och varför avgår han? Enligt AF´s chatt har Anna inte heller fått betalt för uppgifterna.

Av Aggiator - 9 juli 2010 23:30Ett nytt sätt att skapa skönhet ...

 

Det senaste vapnet i skönhetskampen är kolsyra som injiceras precis under huden. Som enligt forskarna vid universitetet i Siena, Italien, ska klara av allt från att släta ut huden och ta bort mörka ringar under ögonen till att smälta fett, ta bort hudbristningar och tighta till låren. Även skalliga ska ha nytta av det eftersom den öppnar stängda porer och ger hårsäckarna en chans att växa tillbaka. Det har använts i Frankrike sedan 1930-talet för att behandla patienter med dålig blodcirkulation, förkalkade ådror och hjärtproblem. Men det är som alla andra skönhetsbehandlingar. Klinikerna tar mellan 1200-1800 kronor per behandling men upp till ett dussin behövs för att få bort de djupaste rynkorna och hudbristningarna eller hängande hud. Läs mer i AF.


Det låter inte så farligt med lite kolsyra som det gör med botox, om det nu fungerar. Snart får vi nog höra och läsa i veckotidningarna om kändisarnas erfarenherer av skönhetskolsyre-behandlingar.


Av Aggiator - 9 juli 2010 21:56


Det vill i alla fall hela 8000 personer!!! Så många är det som har sökt till Anna Ankas nya tv-program,"Kom i form med Anna Anka" som ska sändas på TV3 i höst. Detta ska jämföras med program som "Robinson" vilket brukar ha ungefär 5000 ansökningar. Fru Anka är inte förvånad. Hon har själv spått att "hela Sverige kommer stå i kö".


Säga vad man vill om denna Anka ... inte för att jag fårstår hajpen ... men den tycks vara där ... kanske är det för att hon så kaxigt tror på sig själv ... eller är det för att hon är en "Hollywood-donna-instruktör" ... ?

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016
>>>

Gästboken

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Följ bloggen

Följ Aggiator´s blogg med Blogkeen
Följ Aggiator´s blogg med Bloglovin'

RSS

Besöksstatistik

Klockan är ...

Dagens Namn

Fråga mig

0 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se