Senaste inläggen

Av Aggiator - 16 augusti 2011 12:41


Antalet brev som inte kommer fram till mottagaren ökar.Vi skickar allt mindre och mindre brev. Men trots detta är det så att breven som inte kunde delas ut på grund av otillräckliga adressuppgifter har ökat. Enligt Post- och telestyrelsen (PTS) är vi dåliga på att skriva rätt adress, avsändare och att sätta på rätt porto skriver DN.


Posten kommer fel till mig oxå lite då och då. Senast igår faktiskt, då en rättadresserad tidning dök upp några kvarter bort. En granne kom med den senare på kvällen. Men frågan var om vi har blivit så dåliga på att adressera rätt eller om det slarvas mer från postens sida. Kanske är det en kombination av båda sakerna. Men det skulle vara kul och veta ....

 

Vad tycker ni?

Hur mycket av er post landar i fel låda eller försvinner för alltid?

 Av Aggiator - 15 augusti 2011 23:15


Har varit på BodyBalance ikväll.

Först pilates och sedan ett pass BB på samma dag.

  

Skulle bli väldigt förvånad om jag inte får den förväntade träningsvärken imorgon.


Av Aggiator - 15 augusti 2011 16:06


Usch va tiden går!

Eller är det en priorienterings-sak.

 

Kanske dax med en skärpning på allvar.

 

i förmidags var jag på Pilates, för första gången sedan i våras. Men nej, jag har inte alls slutat med gymnastik. Fast för närvarande blir det mest Bodybalance och Zumba fitness. Frågan är vad jag ska göra ikväll ....vara hemma eller ägna mig åt Bodybalance? *hum* Vi får se vad det blir. Hur som helst är det snart dax att äta om jag ska klara ett pass.

  

Av Aggiator - 8 juli 2011 20:56


Det är det ingen som vet. Men Sveriges älsta katt är nu hittad. Den levde för sådär någon gång mellan år 400 och 200 före Kristus omkring Rasbo utanför Uppsala.


Fantastiskt!!!

Av Aggiator - 6 maj 2011 22:13


Nu är den här ... Sommarvärmen. Sköönt!!!


I helgen och en bra bit in i nästa vecka blir det soligt och varmt i nästan hela landet.


Dax att njuta av värme och sol


  


Dax att njuta av att pilla i trädgården och fixa till gräsmattan

 efter den låånga kalla vintern.

Av Aggiator - 28 april 2011 17:00


Sveriges radios ”Kaliber" har granskat bantningsföretaget Xtravaganza metoder. De varnar att metoderna kan leda till akuta hälsoproblem. För Jessica Petersson, som såg fram emot sitt nya smala liv. slutade det med spräckt tjocktarm och stomipåse på magen. Hon gick ner 20 kilo på knappt fyra månader med hjälp av Xtravaganzas lågkalorisoppor. Därefter följde hon deras personliga råd att äta hela linfrön på frukostgröten. Något hon i dag ångrar.

– Hela tjocktarmen sprack så hela min buk var full av avföring och linfrön, säger Jessica i Kaliber.

Enligt Livsmedelsverket måste det tydligt framgå på förpackningarna att låg­kalorisoppor som Xtravaganzas inte bör användas i mer än tre veckor utan medicinsk vägledning. fast detta fick inte Jessika någon upplysning om. De rådde henne dessutom att hålla på i 8-10 veckor. Något som är mycket lönsamt för mångmiljonföretaget eftersom en enda veckas inköp av sopporna kostar drygt 500 kronor.


Själv är jag som alltid skepisk till alla dessa metoder olika bantningsmetoder som finns. Jag tror att vissa av dessa metoderna visst kan vara bra för vissa men inte passa alla. Men bäst tror jag att det gamla sättet att äta mindre och röra sig mer är det absolut bästa sättet att gå ner i vikt på. Efter att ha läst detta vill jag nog utfärda en liten varning att tänka efter först innan man ger sig in i Xtravaganzas diet med lågkalorisoppor.

Av Aggiator - 17 april 2011 11:45


Det har skrivits en hel del om att barn och ungdomar riskerar att få narkolepsi  av influensavaccinet Pandemrix. Det var vad jag förstår i Norge som sambandet först upptäcktes. Nu finns det flera olika studier gjorda, bland annat här i Sverige, som har stärkt misstanken om ett samband mellan vaccinet och narkolepsi hos unga. De visar på en fyra–nio gånger högre narkolepsirisk hos vaccinerade barn och ungdomar jämfört med ovaccinerade. Nu införs oxå en varning om just risken för narkolepsi hos barn och ungdomar i den europeiska produktinformationen för influensavaccinet Pandemrix. Svenska Läkemedelsverket och flera systermyndigheter i andra länder ville dock att kommittén skulle gå längre och besluta om en tydlig avrådan från att vaccinera barn och ungdomar.


Jag är varken barn eller ungdom fast ändå övervägde jag för och emot att vaccinera mig. Det slutade på mot, så jag valde att inte vaccinera mig mot svininfluensan och jag har inte ångrat mig, inte heller har jag haft någon svininfluensa ännu (fast peppar, peppar ta i trä). med tanke på att jag valde bort sprutan skulle jag troligtvis göra samma val åt mina små barn, om jag hade några det vill säga.

 

Jag tror att pandemivarningen fick alla att bli rädda och panik skapades. Det kunde ju varit så att det var jättefarligt, dödligt som alla pratade om. Men med facit i hand så borde vaccinet Pandemix inte blivit tillåtet förän det blivit mera testat.


 

Av Aggiator - 16 april 2011 16:50

Zumba har jag provat och gillar skarpt, men hur är det med Friskis och Svettis variant Fuego, den har jag inte provat ännu. Men klart man är nyfiken. Så ...


Fuego vs Zumba

Vad tycker ni ... Vilket är bäst och roligast?

 

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016
>>>

Gästboken

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Klockan är ...

Dagens Namn

Fråga mig

0 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se