Senaste inläggen

Av Aggiator - 31 mars 2011 22:01


Den nyaste treanden på gymmet ... Zumba ... ett härligt danspass.


Igår var jag på Zumba Fitness för andra gången, fast elefanten i mig finns kvar.

*Hum* det tar nog ganska många gånger för att mota bort den och göra mig till en dansprinsessa, om det nu går. Fast negativa tankar ska man inte ha, man går till Zumba för att få svettas och ha kul. Och det är verkligen kul! Bara synd att det ska vara så svårt att få tider, jag lyckades bara få en reservtid till nästa vecka. Måste börja planera min tid bättre för faktum är att när bokningen släpps ut på nätet är det nästan ingen Zumbaplats över. Här gäller det alltså att boka sig nere på gymmet i god tid, vilket jag är dålig på och måste skärpa mig med.

 

Nu börjar det oxå bli svårt att välja till mitt andra pass i veckan. Ska det vara pilates eller bodybalance? Svårt!!! Vill så mycket, men saknar tid. Denna veckan blev det Pilatesen som vann. Den var jag på i tisdags.

Av Aggiator - 31 mars 2011 21:33

 

Så har mänskligheten fått ett nytt miljöproblem ...


Så många som 1.000 kroppar efter människor som omkom i tsunamin fått ligga kvar i evakueringszonen runt Fukushima på grund av oron för strålning hos arbetare som ska samla in de döda. De Japanska myndigheterna överväger hur man bäst ska hämta kropparna. Man vet inte heller hur man ska ta hand om kropparna när de väl har hämtats eftersom de anses vara kontaminerade av strålning. Problemet är alltså att om lik med radioaktiva ämnen kremeras riskerar partiklarna att komma ut i luften och vid begravning finns risk för att de tas upp av den kringliggande jorden.Av Aggiator - 22 mars 2011 23:08


BodyBalance igår och Pilates idag. Jag är nöjd aven om jag missar Zumban, han inte boka mig förrän passet var fullt inklusive reservplatserna. Men jag har bokat mig redan nu till Zumba nästa vecka. Nu är det snart oxå en ny realise på BodyBalance.

*Hum* de talas om att "maglåten ska vara hela Ätta minuter lång, så det blir något att bita i.

Namasté

  

Av Aggiator - 14 mars 2011 12:52


Riktig, riktig bra ... Lyssna ...

Av Aggiator - 12 mars 2011 22:49


Intressant!!!Förresten visste ni att spindeltråden förr i tiden har använts som plåster på sår.

Av Aggiator - 11 mars 2011 23:57


Jag saknar ord ...


Japan har drabbats av ett jordskalv som uppmättes till 8,9 på Richterskalan. Det är den kraftigaste jordbävningen i Japan på 140 år. Skalvet ledde till en tio meter hög tsunaminvåg svepte in över Japans Stilla havskust, Även ett kraftigt efterskalv på magnituden 6,7 har inträffat. Skalven ska jämföras med Japasn förra kraftiga skalv i Kobe 1995, då drygt 6.000 människor omkom av ett skalv med en magnitud på 6,8. Över tusentals människor befaras döda och ett japansk kärnkraftverk är väldigt nära en härdsmälta. Strålningen runt kärnkraftverket Fukushima Daichi är tusen gånger högre än normalt, uppger den japanska nyhetsbyrån Kyodo.Tsunamivågen sprider sig vidare över Stilla havet och har nu passerat Hawaii och Kalifornien. Nu evakuerar Chile delar av befolkningen och Ecuador har utlyst katastroftillstånd.Av Aggiator - 11 mars 2011 23:02


Efter en liten paus är jag tillbaka. ska försöka hinna ägna lite mer tid här nu.

 

Tyvärr missade jag min Pilates-träning i tisdags, för den var inställd. I onsdags provade jag Zumba fitness! Men det var kul och svettig blev man. Fast jag är enligt egen utsago en klumpig elefant på "dans(gym)golvet".  Det är inte det att jag inte kan vicka på höften som man gör i Zumban, för det kan jag, men jag behöver verkligen öva upp min koordinationsförmåga när det gäller att röra både armar och ben samt höfter och resten av kroppen samtidigt. Det kommer nog med träning och åter träning samt mera träning tror jag.

 

Idag har jag varit på Yoga-pass. Det var ett tag sedan faktiskt. Tycker inte riktigt om pass som går för tidigt på morgonen för jag är ingen morgonmänniska. Men idag vaknade jag, tog mig samman och stack iväg till gymmet före frukosten. Det var skönt och snällt av mig mot mig, så jag känner mig nöjd med mig själv.

 

Namasté

Av Aggiator - 18 februari 2011 18:55


Sveriges folkmängd ökade 2010 med 74.888 personer till sammanlagt 9.415.570 Det visar den senaste sammanställningen från Statistiska Centralbyrån, SCB står det att läsa om här.


Tänk att det snart bor 9,5 miljoner i Sverige. Jag som har lärt mig att vi är 8 miljoner svenskar i skolan. Gamla kunskaper som fortfarande finns kvar i huvudet på mig. Hum ... tiden går, förökning sker, vi blir bara fler och fler. Fast sett ur ett annat perspektiv är vi fortfarande mycket glesbefolkade här i Sverige.

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016
>>>

Gästboken

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Klockan är ...

Dagens Namn

Fråga mig

0 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se