Alla inlägg den 9 september 2009

Av Aggiator - 9 september 2009 21:47



Senaste nytt om TPB-affären.


Global Gaming Factory kastas ut från Aktietorget.  Det beslutet kommer efter råd från Aktietorgets disciplinkommitté till handelsplatsen och marknaden. Avlistningen verkställs med omedelbar verkan.

GGF anklagas bland annat för att ha vilselett marknaden genom bristande informationslämning.


Disciplinkommittén anser att marknaden blivit förd bakom ljuset. Hans Pandeya att han inte förstår Aktietorgets beslut och hävdar fortfarande att köpet av The Pirate Bay ska gå igenom. "Det här påverkar inte köpet alls, beslutet är bara konstigt", säger han. Fast finansieringsfrågan är fortfarande ett stort frågetecken.


Günther Mårder, från  Aktietorget, är inte förvånad. Det räcker inte med en bra affärsidé. Man måste ha organisatoriska och ekonomiska resurser, och de saknas uppenbarligen. Det kan inte kompenseras med bristfällig information, säger han. Mer finns att läsa här och här.


Ja, den sagan var nog för bra för att bli sann. Hans Pandeya känns inte vidare trovärdig längre. Jag tror att jag håller med pratet om att affärsideén skulle kunna vara bra. Men kanske i själva verket så bra att den trots allt är mer eller mindre ogenomförbar. Det är trots allt mycket som ska stämma och hela affärsidéen känns mycket oklar. Samt så var det det här med finansieringen ... utan pengar kan man inte handla ... och vem är de hemliga investerare han hela tiden pratar om? 
 

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Gästboken

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Klockan är ...

Dagens Namn

Fråga mig

0 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards