Alla inlägg den 10 september 2010

Av Aggiator - 10 september 2010 23:45




En Kristdemokratisk lokalpolitiker på  Borgholm, Öland vill införa kommunala eller statligt kontrollerade bordeller för att minska trafficking och prostitution. Det är KD:s andranamn, 41-åriga Sofie Jakobsson,  i valet till kommun-fullmäktige i Borgholm som kommit med förslaget. Hon menar att porrindustrin är så sjuk och snuskig på nätet, det är mer naturligt att möta riktiga människor. Men inom Kristdemokraterna tar man avstånd från uttalandet och menar att det är olämpligt.


Men tänk om det skulle bli statliga och/eller kommunala bordeller, skulle dessa då kunna ingå i arbetslinjen mån tro? Har man som arbetslös arbetssökande någon möjlighet att neka jobbet då. Kan se platsannonsen framför mig - "kvinna sökes för anställning som hora", i platsjournalen ... Fast låt oss hoppas att det aldrig bli verklighet.

Av Aggiator - 10 september 2010 22:45




... måste helt klart vara Rumänien. Eftersom politiker i Rumänien beslutat att ge upp tanken på att beskatta spådamer och häxor eftersom de är rädda att få en förbannelse på sig.

 

När nu maten här i Sverige riskerar att bli dyrare på grund av att producenterna ligger i förhandlingarna med dagligvaruhandeln och kräver kraftiga prishöjningar på sådär en 4—6 procent. Skulle då inte någon svensk liten häxa *skrattar* kunna kasta in en förbannelse där, så att vi slipper få höjda matpriser.

 

Tyvärr så missade jag själv den lektionen i skolan. Annars hade jag försökt själv  ;-)

Av Aggiator - 10 september 2010 19:19


Det blir ingen ny säsong av tv-serien Draknästet i TV 2. Detta till trots att programmet hade bra tittarsiffrorna. TV 2 vill förnya sig och har hittills nya hemliga, satsningar på gång.


Synd, tycker jag.


Av Aggiator - 10 september 2010 11:46


Det duggar ofta raporter om hur slaktdjuren far illa antingen under slakten eller innan. Som i detta fallet ...

 

... där fler än 4 000 hönor hade brutna vingar när de kom till Svenskt Fågelkötts slakteri i Vara. Hönorna ingick i två leveranser med ett par dagars mellanrum och hade skickats till slakt från en lantbrukare i Halland. Skadorna på vingarna lär troligtvis ha uppkommit när hönorna lastades på.

 

Varför bryr vi människor inte om att djuren för leva så bra som möjligt innan de ska dö. Är det bara pengar som styr? För stor drift kanske?Alla bönder kan väl inte vara samvetslösa, eller??? I Vart fall är det fruktansvärt när det händer. Kan man inte börja förbjuda de imblandade att arbeta med djurhantering?

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Gästboken

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Klockan är ...

Dagens Namn

Fråga mig

0 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards