Alla inlägg under februari 2009

Av Aggiator - 19 februari 2009 23:18


Då har jag varit på Yoga idag också och vill i sedvanlig

 ordning tacka mig själv för det.


Namasté

och God natt.


ANNONS
Av Aggiator - 19 februari 2009 22:32


Trots ett rekordhögt skadeståndskrav mot TPB så är mediaindustrin inte nöjda ännu. Jag läser här .....


Bland annat vill de ha ersättning för de "goodwill"-skador Pirate Bay orsakat filmbolagen genom att deras filmer funnits tillgängliga i samband med reklam för bland annat sexuella tjänster, skriver Aftonbladet.


Men Hallo .... Kan filmbolagen inte komma på något mera att försöka pressa ut pengar för. Börjar inte detta gå lite väl till överdrift nu.

*Jag skakar på huvudet*


ANNONS
Av Aggiator - 17 februari 2009 23:19


Följande är skrivet av LOTTA GRÖNING


Film- och musikindustrin försöker stoppa en teknisk utveckling i stället för att inse att internet kräver nya lösningar för att få betalt för sina produkter. Kanske nedladdningen ska vara gratis och att de i stället finansierar sina produkter via reklam på sajterna? Att angripa Pirate Bay är lika dumt som att instifta en lag som förbjuder alla datorer till förmån för att vi ska börja använda skrivmaskiner.


Låter det rätt eller fel?

Jag tycker jag tycker att det verkar klokt.
Av Aggiator - 17 februari 2009 22:32


Enligt en studie gjord vid universitetet i Syrrey i England har forskarna visat att ägg inte skadar hälsan utan tvärtom är nyttiga att äta. Att minska mängden ägg minskar inte kolesterolvärdet utan är en missuppfattning säger professor Bruce Griffin.

Då kan man äta ägg med gott samvete i fortsättningen. Eftersom jag älskar ägg så gör det mig glad att läsa sådant.


Idag är ett nytt Yogalates-pass avslutat, vilket var skönt och så har jag varit duktig *skrattar* Jag måste få berömma mig också.

Av Aggiator - 15 februari 2009 20:46


....  Del 3, såg jag på Tv4 idag när programmet gick i repris.

Jag har inte sett de andra delarna utan detta var den första jag såg av denna omgång. Programmet har gått tidigare för några år sedan och då på den tiden följde jag det.


Men är det programmet verkligen verkligt?

Eller bara spejsat för att vi ska kolla in, skvallra och förfasa oss.

Det är väldigt svårt att fatta att det kan finnas så usla förare och hur i så fall har dessa personer lyckats att få ett körkort? och om jag hade kört bil så dåligt så skulle jag inte vilja visa upp detta i TV, inte ens för en massa pengar. Hur är då dessa bilförare funtade. Det känns nästan som om de tycker att det är häftigt att vara dum och dålig.
Av Aggiator - 15 februari 2009 19:56


Usch och tvi, jag hatar när det kryper i maten. Äckligt!

Oavsett om krypen kryper eller är döda kryp, så kryper det i mig.


Okej, om jag odlar spenat eller kål så visst får jag vara beredd på att rensa bort insekter och småkryp. Även om jag köper färska grönsaker i mataffären så kan jag råka ut för detta. Men inte ska jag behöva hitta mask i majsburken, skalbaggar i potatismosen, mask och småkryp i mitt nyinköpta knäckebröd, småkryp i matriset samt blodiga larver i räkorna etc.


Det hjälper inte mig att Jonas Wahlström på skansenakvariet säger

 - Nej, det är inte giftigt med insekter

 - Larver och småkryp är väldigt proteinrika. I stora delar av världen är det också en delikatess. Själv föredrar jag rostade gräshoppor framför rostade kackerlackor eftersom hopporna är sötare.


Det hjälper inte att larver och småkryp är proteinrika och nyttiga, de ska ändå inte vara i andra matvaror. Vill jag äta dem så vill jag välja att köpa jag dem och då bara dem.Av Aggiator - 13 februari 2009 23:04


Är du vidskeplig?

Spottat efter en svart katt idag?


Vidskepliga är vi nog alla i grunden på något sätt. Men nej, jag är inte speciellt vidskeplig i den bemärkelsen att jag tror att 13 är ett olyckstal. Talet 13 är däremot ett så kallat magiskt tal. I bibeln medförde talet otur just på grund av att Judas, som var den 13:e lärjungen, förrådde Jesus. Men det innebär inte per automatik att talet 13 innebär otur i andra sammanhang eller ens i andra religioner. Tänk om talet 13 snarare är ett lyckotal än ett olyckstal. På något sätt har jag alltid gillat talet 13. Inte för att jag på något sätt vill utmana ödet. Utan just för att 13 är ett magiskt tal.


Av Aggiator - 13 februari 2009 21:48


Kolla då här.


Rättegången mot The Pirate Bay börjar på måndag den 16/2 och 24 Direkt direktsänder ljudupptagningen på hemsidan av hela rättegången mellan 09:00-12:00 och 13:00-senast 16:00 följande dagar:

Måndag 16/2-fredag 20/2.
Måndag 23/2-fredag 27/2.
Måndag 2/3-onsdag 4/3.Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Gästboken

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Följ bloggen

Följ Aggiator´s blogg med Blogkeen
Följ Aggiator´s blogg med Bloglovin'

RSS

Besöksstatistik

Klockan är ...

Dagens Namn

Fråga mig

0 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se