Direktlänk till inlägg 29 augusti 2010

Smink är farligt

Av Aggiator - 29 augusti 2010 23:07


En svensk Oriflame-medarbetare sitter gripen i Teheran formellt anklagad för etablering av pyramidspelsverksamhet. Samt enligt Irans underrättelseminister finns det bevis för att spionfirmor backat upp Oriflame och försökt skapa säkerhetsproblem för Iran. Oriflames finanschef Gabriel Bennet avfärdar alla påståendena och misstänker att stängningen och gripandena kan vara kopplade till företagets affärsmodell som ger 40 000 iranska kvinnor en möjligheter att tjäna egna pengar.


Ja vad säger man om detta, kan nog bara rysta på huvudet över Iran´s tankar här.

Misstänkt kvinnoförtryck snarare kanske. Eller en rädsla över att mista kontrollen i ett patriarkaliskt samhälle. Sjukt med andra ord.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Echyy

29 augusti 2010 23:37

Det hela är ganska enkelt:
En Svensk medborgare skall såklart få hjälp av UD i främmande länder.
En Svensk medborgare skall såklart inte få hjälp i ett land där h*n har medborgarskap då detta icke kan anses vara ett främmande land.

Varför skulle vi i Sverige överhuvud taget bry oss om en utländsk eventuell myglare gör i sitt eget land?

Aggiator

1 september 2010 09:51

Jag måste säga att jag inte riktigt förstår kommentaren.

En gripnen svensk,i trettioårsåldern, som har både svenskt medborgarskap och iranskt medborgarskap. Fast svensk i från grunden.

Vi köper Oriflame-produkter i sverige oxå. Därför bry sig!

 
Ingen bild

Barnets bästa

30 augusti 2010 11:41

Tragisk historia om kidnappade barn
Historien jag nu ska berätta är nästan i slutskedet eller kanske i mitten eller i början på nytt, låter konstigt men det är så osannolikt det verkar vara även för er som läst eller hört något om LVU-lagen eller omhändertagande av barn, som kidnapping i samhällets regi kallas. Svenska staten bedriver handel med barn och ordet ”handel” är korrekt och inte överdrivet. Ingenting i denna historia är överdrivet eller förskönat men väl starka känslor av orättvisa, sorg och saknad av barn och människor som inte är värda någonting i detta perfekta, egoistiska, materialistiska och kommunistiska Sverige, så inrotat i svensk mentalitet och ofta förväxlad med rättvisa och till och med demokrati.
Att välja politik och politiker är numera en egal handling. Det spelar inte så stor roll vad man väljer
för vänstern är väldigt högerinriktad och högern är väldigt vänsterdragen. De träffas alla i mitten för att värma sig i maktens korridorer. Varför så lång inledning till denna grymma historia?
För att det skapades av politisk vänster för ungefär 60 år sedan men är egentligen mycket äldre. Historia har en tendens att upprepa sig. Utnyttjande av de svaga i samhället. I ett flygblad som jag skrivit ”skapad av Stalin, välsignad av Hitler, vårdad av STASI och Caucesco” finns i Nordkorea och Kina.
Politiskt utnyttjande av kidnappade barn för att forma dem till lydiga medborgare. I länder med tydliga diktatorer är lättare att bekämpa ondskan för man vet vem man kämpar mot. I demokratier är det svårare att göra det för här är makten korrumperad, för ”barnens bästa” som det kallas nu för tiden. Det finns många sjuka diktatorer, som med skattebetalarnas pengar, inte bara själva tjänar pengar på att utöva makt över svaga men också visar hur rasistiskt och intolerant Sverige är. Annars vore det som pågår inte möjligt.
Handel med barn ger makt och pengar åt psykopater och räddar kommunernas ekonomi. Årligen delar staten ut ca 7 miljarder kronor ut att disponeras av socialsekreterare, politiker (både kommunala och rikstäckande), deras bekanta och släktingar, som driver eller är delägare i familjehem. Därför är alla så tysta om detta och mörklägger tusentals fall av omhändertagande varje år. För den som inte tror att detta är sant kan själv gå in på internet och söka sidor skrivna av svenska akademiker, många skrivna för flera år sedan men fortfarande skrämmande aktuella.
Anita Ancrona beskriver ekonmiska intressen, prof. G Börjesson, prof. B Edvardsson, antropologer, läkare, psykologer, m fl har skrivit och varnat om detta. Firooz Aghdam i Muslimska Komittén för Mänskliga Rättigheter i Sverige MKMR och Nordiska Kommitten för Mänskliga Rättigheter NKMR kan visa hur det går till. Man borde också känna till att Sverige är det land som har flest anmälningar till Europa Kommissionen, EU domstolen i Strasbourg och Haag Domstolen för brott mot Mänskliga Rättigheter av alla länder inom EU.
Allt detta var viktigt att berätta för att ni skulle förstå de så kallade pilotfallen. Två familjer från olika länder och kulturer med endast en sak gemensamt nämligen att de är svenska medborgare och muslimer.I ett längre perspektiv kommer de alla att bli ”äkta” svenskar men nu talar socialsekreterare om tickande bomber, som måste desarmeras och deras barn försvenskas.
Det handlar om över tre tusen barn om året som aldrig skulle ha kidnappats. Det handlar om barn som hamnar hos kriminella svenskar, pedofiler, sådana som alltid visat stort intresse för att HJÄLPA BARN.
Medan staten planerar att betala skadestånd till tusentals äldre som utnyttjades för många år sedan produceras dagligen nya offer. För att socialkontoren skall fungera måste många barn kidnappas. (Läs boken ”En bur sökte sin fågel” Timbros förlag)
Sida 1 av 3

Här börjar historien om två familjer som speglar erfarenheter av tusentals liknande familjer
Den 2 mars 2010 kidnappades fyra barn utan grund. Man kränkte grovt deras mamma. Omkring 20 beväpnade poliser, psykopater till socialsekreterare trängde sig tidigt på morgonen i en villa i Märsta. De hotade och skrämde inte bara barnen utan även vuxna. Tvillingar 5½, 7 år flicka och 10 årig pojke blev så skrämda att några kissade på sig. Allt detta för ”Barnens Bästa”!
Den 5 mars tränger sig två beväpnade poliser och två psykopater in i en lägenhet i Märsta och tar med sig ett 4 månaders spädbarn och avbryter brutalt amning. Inga kläder eller mat fick följa med och ingen frågade vad babyn behövde. Samma socialsekreterare som i det föregående fallet säger till den förtvivlade mamman ”du kan gråta hur mycket du vill men du kommer inte att få se ditt barn igen”. Familjens två andra flickor 3½ och 4½ år hämtas på liknande sätt från deras dagis.
Efter två rättegångar i Förvaltningsdomstolen med avslag meddelade Kammarrätten en dom till föräldrarnas favör och barnen var fria att tas hem. Socialnämnden lyckades på något oförklarligt sätt få ett flyttförbud för barnen men de fick ändå åka på ”semester”med sina vaktare. De lyckades även förmå Regeringsrätten att acceptera ett överklagande av Kammarrättens dom. Där står vi idag. Något liknande har advokaterna aldrig varit med om. Slutförhandling i Regeringsrätten är utsatt till efter 16 augusti.
Det har nu gått 5 månader. Barnen i det första fallet har skilts åt och fördelats på flera olika orter.
Den 7-åriga flickan sågs av en kvinna för några månader sedan leka på gatan i Järna söder om Södertälje. På kvällen när det började mörkna var flickan fortfarande på gatan. Kvinnan frågade var hon bodde och varför hon var ute så sent. Flickan svarade att hon blivit bortrövad och bodde i huset intill. Hon ville inte gå in för hon var rädd för människorna där. Med flickan namn kunde kvinnan ringa hennes far och efter en råd ringde han polisen som snabbt var på plats och överlämnade flickan till de som försummat tillsynen. Den kvinnan hotade den hjälpsamma dam som brytt sig om den ensamma flickan med ”om du lägger dig i en gång till tar vi dina barn också”. Flickan fick utegångsförbud men flyttades till annan ort nästa dag.
Det värsta i historien som alla känner till är att Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt, Maria Larsson,
Rädda Barnen, BO och de flesta partiledare och ministrar inte vågar agera före valet och det blir nog ingenting gjort efter valet heller.
Vad vet de om en ”hemlig” plats i Uppsala där tre små flickor är i händerna på en känd pedofil. Socialnämden i Märsta mörklägger fallet som sekretessbelagt. Detta gynnar bara socialsykopater och Sigtunas kommunpolitiker, som saknar empati och fruktar att deras karriär och arbete är på spel.
De som fortfarande tror på rättvisa i Sverige maila mig, skriv brev, låt oss samarbeta mot den ondska som drabbar oskyldiga barn.
Föräldrar dömda på förhand utan utredning. Barnen sitter i fängelse och hjärntvättas.
Till er alla som har ett gott hjärta och inte bara en muskel som slår och håller er vid liv.
Att kidnappa barn för att de behövs i alla dessa ”familjehem” ni skapat och driver i ekonomiskt intresse, HUR VÅGAR NI ? Kan ni kalla er för människor, är detta för BARNENS BÄSTA?
Har ni planerat att skaffa änglar som jour- eller fosterföräldrar?
Sida 2 av 3

Vem vill bevara LVU lagen ?

-De som behöver makt dagligen över svagare människor.


-De som tjänar grova pengar på detta

-De som gör karriär på dessa barns bekostnad

-De som inte har någon aning om det som pågår

Har ni sett lidandet i en mamma som berövats sitt barn, har ni sett henne gråta i det tysta –
skulle hon gråta på socialtjänstens kontor skulle hon betraktas som labil.
Hon måste orka visa sig stark för att kunna stå ut med förnedrande möten där.
Den 16 maj fyllde äldsta dottern 5 år. Socialen hade gått med på att ordna en möjlighet att fira detta, som också skulle bli första mötet föräldrar och barn ca 3 månader efter omhändertagandet. Mötet skulle få bli en timme långt. Man drar barnen från jourhemmet i Uppsala till kommunhuset i Märsta. I rummet sitter flera socialsekreterare och även jourmamman och den pedofilmisstänkte mannen. Födelsedagsbarnets yngre syster, som normalt anses vara blyg kramar och håller sig fast vid mamman och deklarerar fast och tydligt ”jag ska åka hem med dej och inte med den där elaka tanten (pekar ut den) får inte följa med, och inte den och inte den heller. Hon förstår inte att varken hon eller mamma har något att säga till om. Efter bara 30 minuters möte tas barnen med våld till bilarna och förs tillbaka till Uppsala.
-Barnen har nu redan glömt att tala engelska, deras modersmål, det språk de har lagstadgad rätt till.
-Babyns namn har ändrats utan att fråga eller meddela föräldrarna.
-Vilken smärta kan en mor uthärda när hennes lilla baby inte längre känner igen henne.
Jag vet inte hur hon orkar, jag skulle inte klara av det.
För ”Barnens Bästa” heter det när de tas med våld, man behandlar dem som kollin med ringa värde, särskilt barn med ”utländsk bakgrund”.
Barn, även stora, får inte ringa eller besöka föräldrar. När de ringer får de inte tala sitt hemspråk.
Om de rymmer hem straffas de hårt utan att bli slagna, det är förbjudet i Sverige. Ni som tror att jag använder ordet psykopat som skällsord har fel, så kallas de som gör så där.
Socialen glömmer hur många barns och föräldrars liv som förstörs när man tar barnen och barn som tar sitt liv när de blir kidnappade. Vill regeringen skapa kriminella så är det bästa sättet.
Du som vill agera och göra något åt situationen”på riktigt”skriv till oss.
Rätt och Rättvisa orgE-mail iga@comhem.se
Claudias to children with loveTel 073 8753807
Box 303, 124 03 Bandhagen
Vi bygger något starkt som aldrig funnits i Sverige för Barnens Bästa. Du är välkommen att vara med. Skicka en personlig anmälan i ett enkelt brev och berätta varför du vill kämpa mot det som pågår.
Hälsningar
Helena


Aggiator

1 september 2010 09:53

En gripande historia ... även om jag inte riktigt förstår vad den har med Oriflame att göra.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aggiator - 22 augusti 2016 21:51


Enligt msn´s sajt livstil så är höstens stora trend bland hårfärger Grå Ombré. Håret ska vara grått. Har man inte naturligt grått hår är det dax att färga det nu.                   Bilden är lånad från msn´s sajt    Jag tror att jag avstå...

Av Aggiator - 21 augusti 2016 21:33

  Ja, det är vad jag läser på DN.idag. Förklaringen är Klimathotet som förväntas försämra tillgången på bra kaffebönor. T.ex kan bladrost, ett slags svamp som angriper kaffeplantorna öka när väderförhållanden ändras.   Minette Rosén, kaffei...

Av Aggiator - 20 augusti 2016 21:37

Efter att ha varit borta härifrån under en längre tid nu så har jag upptäckt att jag (dvs. bloggen) är kvar. Så då fick jag idé att kanske det är dax att vara här lite igen. En del har ändrats här men inte mycket. Pingandet och bloggosfären (heter ...

Av Aggiator - 18 augusti 2016 21:59

Enligt Göteborgsposten så planerar J.K.Rowling återbesöka Harry Potters magiska värld i tre nya noveller.   De nya böckerna är tänkta som ett supplement till Harry Potter-böckerna och är i det kortare formatet. De kommer att glädja läsare och ta ...

Av Aggiator - 17 augusti 2016 20:18

Förre gymnasie- och kunskapsminister Aida Hadžialić (S) avgick i lördags efter att ha åkt fast för rattfylleri med 0,2 promille i blodet, på väg hem från en fest. Hon har nu lämnat in en ansökan om avgångsvederlag, som väntas ge drygt 1,5 miljon...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Gästboken

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Följ bloggen

Följ Aggiator´s blogg med Blogkeen
Följ Aggiator´s blogg med Bloglovin'

RSS

Besöksstatistik

Klockan är ...

Dagens Namn

Fråga mig

0 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se