Senaste inläggen

Av Aggiator - 22 augusti 2010 22:32


Brukar du googla på din favoritkändis?

 

Gör inte det!

För enligt säkerhetsföretaget McAfee är det vanligt

 att du blir lurad till skadliga sajter.

 

Nätets 10 farligaste kändisar att söka på finns listade på PC för Alla.

ANNONS
Av Aggiator - 21 augusti 2010 23:45


Idag har jag spenderat mesta tiden ute bland ogräset eftersom solen valde att titta fram. Jag har rensat och skeflat  i rabatterna och plockat och plockat rent. Så nu är det fint. Förutom att mina kära kryddväxter sprider sig lavinartat överallt. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra men får nog gräva bort en del. allt har liksom blandat ihop sig in i varannat, tyvärr. Så blir det när det bara regnar och man inte får möljighet att hålla efter i rabatten. Maken var ute en sväng och klippte gräsmattan som har blivit grön och börjat växa nu för första gången i sommar känns det som. Innan var det som bekant tropisk värme och en gräsmatta som bara blev gulare och gulare. Jag satte en liten fänkålsplanta i våras men den klarade inte hettan så tyvärr den är borta nu. Får väl köpa en ny till våren och hoppas att den växer och frodas för mej då. 


Tittade precis ut och såg att det är fullmåne.

 

   

 

Nu är det snart dax att krypa i säng

God Natt på er alla


ANNONS
Av Aggiator - 21 augusti 2010 23:10


Mer än en tredjedel av vuxna britter håller om en Teddybjörn när de ska somna in och den brittiska ”snittnallen” är 27 år gammal.

 

Teddybjörnen är mjukisdjuret nummer ett när man är liten. I Storbritannien förtsätter den att vara nummer ett livet ut enlgt denna undersökning. Kanske inte så konstigt att Mister Been bär runt med sin Teddybjörn hela tiden *ler*    


Av Aggiator - 20 augusti 2010 22:39


I dag kan man läsa om att lagliga streamingtjänster, som exempelvis Spotify 

och Itunes minskar den illegala nedladdning. En studie gör gällande att vi  lyssnar mer på musik med hjälp av streamingtjänster samt att vi oftare upptäcker musik som vi inte tidigare brukat lyssna på. Vi köper däremot mindre CD-skivor men handlar mer digital musik. Enligt Ifpi står den digitala försäljningen för närmare 32 procent av den totala musikförsäljningen i Sverige, vilket innebär en fördubbling under det senaste halvåret.


Javisst är det roligt med Spotify, att söka och kolla in musik som man annars aldrig hade hört. Det ger ett vidare perspektiv på musiken än de låtar som radio-stationerna spelar gång på gång. Jag gillar valfriheten ... Intressant läsning är oxå det som Rick Falkvinge (PP) tar upp här angående citatet i artikeln "Streaming gör det möjligt att ta del av material från internet utan att ladda ned det till den egna datorn."

Av Aggiator - 19 augusti 2010 22:19


Kasta en blick på träden utanför fönstret - och undvik att gå in i väggen. Bara en minut i sol och natur dämpar blodtryck, puls och stresshormoner. Studier som har gjorts i flera länder visar att en fin utsikt ger färre sjukdagar och mindre stress, samtidigt som det gör att man arbetar mer effektivt. Källa: AF

 

Det är alltså viktigt hur vi bor och/eller var vi väljer att tillbringa vår fritid. Naturen har en läkande kraft på oss människor. Nu finns det alltså även studier som talar för detta. Vi är kanske inte ens skapade för att fungera bra i ett betonggetto. Många av oss upplever en väldig ro av att rensa ogräs i rabatten. 

 

Fast när jag var ung var jag mer av en "betongtjej" som gillade cityliv och festande. Men när man blir lite äldre så känner man mera för just en grön minut eller för all del en skön avslappning efter träning. Det mest optimala är nog yoga i det gröna.

 

  

Av Aggiator - 19 augusti 2010 17:20
En kvinna skulle sätta blommor på en relativt ny familjegrav då hon plötsligt sjunker ned i graven med ena benet. Hon kunde inte själv ta sig loss vittne fick larma räddningstjänsten som fick komma och ta loss henne. Kvinnan fick inga skador men chockades av händelsen. Orsaken till händelsen förklaras med sättningar i samband med de kraftiga skyfallen som kommit.


Jag hade nog oxå fått en chock om jag upplevt detta. Nu visade det sig vara en helt naturlig förklaring, men är man det minsta lilla vidskeplig så kan lätt tankarna flyga iväg med en på ett mera spöklikt sätt ...

 ... Var det kanske så att hon blev nedkallad i graven av den döde? ;-)  

Av Aggiator - 18 augusti 2010 23:15
Nu vill "De nya Moderatern" satsa på fler jobbcoacher. Tre miljarder kronor under två år ska läggas på coachning, praktik och utbildning.


Hum ... behövs det verkligen fler coacher. Handen på hjärtat vad gör dessa coatcher för nytta egentligen. Kan de skapa fram jobb som inte finns???

Jag känner många arbetslösa som har varit i kontakt med dessa coatcher. Vad händer då under mötet med coatchen?  Jo CV-skrivning, personligt brev skrivning, säljbrev skrivning och sedan då ... inte ett djävla skit mer. Tiden hos coatchen är slut, den arbetslöse hamnar i åtgärd och CV-skrivning och dyligt börjar om igen. Kanske dyker en ny så kallad coach upp i den arbetslöses liv, och förloppet upprepas ytterligare en gång. Om inte den arbetslöse får jobb så är det för att hans eller hennes CV/personligt brev är fel utformad och behöver omarbetas. Jobben de finns de jo gott om ... eller???

Praktikplats ska den arbetssökande själv hitta och hur lätt är då det!?! Nej jag försvarar inte arbetslösa människor, klart man måste anstänga sig själv oxå, men jag anser att kvalificerade personer typ arbetsförmedlingen, ska hjälpa de arbetssökande, inte coatcher som enbart är ute på att tjäna pengar på arbetslöshet. För att de som har möjlighet att få jobb själv är den som jobbcoatchen verkligen är intresserad av för den personen kan generera ersättning till coachen. Men den som verkligen behöver allt stöd i hela världen för att få jobb inte är lönsam för coachen. Utan ger då bara ger coachen en massa arbete utan vinst. Alltså denne person är inte intressant för en jobbcoatch. Det är verkligheten så som den ser ut. Men för all del - varför ska man inte få tjäna pengar på andra personers olycka?


Det här med Coacher är ett ...

Sjukt system med andra ord !!!

 

Och hur har Moderaterna egentligen tänkt klara av att finnansiera dessa Tre miljoner och samtidigt sänka skatten med det fjärde jobbskatteavdraget?Av Aggiator - 18 augusti 2010 21:14

Då sitter jag här igen, hemkommen från BodyBalance´n.   

 

Det regnar ute! Översvämningar lite överallt i Skåne och Danmark. Bland annat är Legoland i vattenkaos liksom Köpenhamn. Men undrar lite vad som står på med vädret nu förtiden. Moder Jord´s balans är rubbad av den globala uppvärmningen. Nu flaggas för att en skördekatastrof är näraskånska Söderslätt vilket säkert kan ge högre matpriser i slutändan.  

Namasté

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016
>>>

Gästboken

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Följ bloggen

Följ Aggiator´s blogg med Blogkeen
Följ Aggiator´s blogg med Bloglovin'

RSS

Besöksstatistik

Klockan är ...

Dagens Namn

Fråga mig

0 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se