Senaste inläggen

Av Aggiator - 18 september 2010 21:15


En orkan, Igor, sedd från rymden ... förödande krafter ...

men vackert är det likväl!ANNONS
Av Aggiator - 16 september 2010 21:09


Jag hann inte skriva igår kväll. *Hum* det börjar bli en vana att inte hinna. Men jag var på träning, BodyBalance, igår!!! Nu är det snart dax igen för en ny koreografi på passet, eftersom Les Mills byter var tredje månad. Bara en vecka kvar innan ny release.

 

Det ska bli spännande och se vad som nu komma skall, men som vanligt är det lite sorgligt att släppa det gamla passets koreografi. Det kan man ju i det närmaste utantill vid det här laget. Alltså på lördag 25/9 ... ny release ... fast lördagar är inte min tid. Får vänta tills veckan efter.

 

NAMASTÉ

ANNONS
Av Aggiator - 16 september 2010 20:50


Långsam sajt gör kunderna galna. Fyra av tio kunder sätter snabbhet framför funktion på nätet. Det ska gå snabbt att surfa på nätet. Detta gäller i högsta grad även för de som surfar via mobilen.

 

Nu kommer detta resultatet av en undersökning av 1.000 amerikanska konsumenter. Men jag är ganska säker på att detta skulle kunna gälla för oss i Sverige oxå. Eller? ... Jag tycker att jag har bra tålamod, men jag kan ändå känna igen mig själv. Fast jag tycker nog oxå att funktionerna är viktiga. *Hum* Vad det sedan gäller mobilsurf, jag skulle inte vilja vara utan det helt. Men ändå, det är låångsamt och dyrt, vilket inte gör det något vidare användbart för mer avancerad surfning ... En utveckling vore önskvärd. Tack!!!

Av Aggiator - 15 september 2010 18:27

  I höst ska det vara klassiskt röda läppar.

Speciellt mustigt mörkröda och matta,

målade med omsorg.

  

   

Av Aggiator - 15 september 2010 13:57


 ... är en liten fästing.


Nej, det är inget skämt, även om det låter så.

Det är faktiskt årets Fernströmpristagare, professor Antti Vaheri, som anser detta. Han har upptäckt  den så kallade taigafästingen ger ovanligt svår hjärninflammation till sina offer. Taigafästingen är så farlig att den är "farligare än både varg och björn", skriver han i ett pressmeddelande från Lunds universitet.

 

Det ni, låter inte bra. Usch *ryser*

Hoppas det dröjer vääldigt länge tills den flyttar vidare till Sverige och att läkarna hittar någon typ av botemedel.

Av Aggiator - 11 september 2010 22:36


Idag är det 9 år sedan planen flög in i World Trade Center och 2852 människor omkom. Året var 2001. Tyvärr kan man konstantera att har inte mycket hänt sedan dess. Terrorn finns kvar och frodas i samhällena än idag. Se bara vad som händer i Köpenhamn i Danmark. Där en man i 40-års åldern utlöste en sprängladdning på ett hotell i fredags.

Det är oxå 7 år sedan idag  Anna Lindh mördades år 2003  ....... R.I.P Anna Lind.

 

Det finns såå mycket våld och död i vår värld till ingen nytta.

Av Aggiator - 11 september 2010 22:15

Jag läser här att ...

 

De arbetslösa deltagarna i jobb- och utvecklingsgarantin har inte särskilt mycket att göra. De flesta, 65 procent, använde högst tio timmar i veckan på jobbsökande och aktiviteter. "Det förvånade oss att det var så lite programinnehåll, särskilt i förhållande till hur programmet är tänkt att fungera", skriver Kristina Sibbmark, en av författarna till rapporten från Institutet för arbetsmarknadspolitisk utvärdering.      


Förvånande!?! Det är kanske tid att fundera över hur det är tänkt att fungera. Jag känner personligen folk som tillbringar sin tid i just jobb- och utvecklingsgarantin, och de vittnar om just att den inte fungerar. Det låter ju såå bra. Arbetsförmedlingen köper in dyra tjänster som utlovar coatchning, personliga samtal etc. Men mycket lite av detta blir i själva verket en verklighet. De i garantin lämnas i stort sätt att kolla samma jobbsajter på datorn dag efter dag. Detta till trots att det inte precis rasar in lediga jobb dagligen, om nu någon trodde det. Det är inte för inte som det beskrivs som ett "vuxendagis", en förvaringsplats att befinna sig i. Inte heller blir det mera lediga jobb i samhället av denna förvaring. Det är verkligen dax att ställa krav även på jobb- och utvecklingsgarantin och på de som jobbar som coatcher/mentorer i programmet. De arbetslösa behöver hjälp, stöd, eventyella utbildningar samt hjälp att hitta praktikplatser i stället för att sitta åtta timmar dagligen och leta jobb som inte finns.

Av Aggiator - 10 september 2010 23:45
En Kristdemokratisk lokalpolitiker på  Borgholm, Öland vill införa kommunala eller statligt kontrollerade bordeller för att minska trafficking och prostitution. Det är KD:s andranamn, 41-åriga Sofie Jakobsson,  i valet till kommun-fullmäktige i Borgholm som kommit med förslaget. Hon menar att porrindustrin är så sjuk och snuskig på nätet, det är mer naturligt att möta riktiga människor. Men inom Kristdemokraterna tar man avstånd från uttalandet och menar att det är olämpligt.


Men tänk om det skulle bli statliga och/eller kommunala bordeller, skulle dessa då kunna ingå i arbetslinjen mån tro? Har man som arbetslös arbetssökande någon möjlighet att neka jobbet då. Kan se platsannonsen framför mig - "kvinna sökes för anställning som hora", i platsjournalen ... Fast låt oss hoppas att det aldrig bli verklighet.

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016
>>>

Gästboken

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Följ bloggen

Följ Aggiator´s blogg med Blogkeen
Följ Aggiator´s blogg med Bloglovin'

RSS

Besöksstatistik

Klockan är ...

Dagens Namn

Fråga mig

0 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se